Καρδίτσα: Ζήτησαν συνταγογράφηση εξαρτησιογόνων φαρμάκων με πλαστή γνωμάτευση

Καρδίτσα: Ζήτησαν συνταγογράφηση εξαρτησιογόνων φαρμάκων με πλαστή γνωμάτευση

Στην πορεία της έρευνας διαπιστώθηκε ότι το ζευγάρι είχε προμηθευτεί τη γνωμάτευση μαζί με άλλες δύο πριν από δύο μήνες, από έναν 28χρονο που δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου

Καρδίτσα: Ζήτησαν συνταγογράφηση εξαρτησιογόνων φαρμάκων με πλαστή γνωμάτευση
Στην προσωπική του ζωή δεν τα… έβρισκε ένα ζευγάρι 40χρονων Ελλήνων, καθώς ο άνδρας ξυλοκοπούσε τη γυναίκα όταν βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Συνεργάζονταν αρμονικά, όμως, στην προμήθεια ναρκωτικών χαπιών με πλαστές γνωματεύσεις και στις κλοπές.

Ο εφημερεύων γιατρός στο νοσοκομείο της Καρδίτσας από τον οποίο το ζευγάρι ζήτησε να τους συνταγογραφήσει εξαρτησιογόνα φάρμακα, υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την ιατρική γνωμάτευση που του έδειξαν και επικοινώνησε με τον φερόμενο ως εκδότη ιδιώτη γιατρό. Εκείνος τον διαβεβαίωσε ότι δεν την είχε εκδώσει κι έτσι ειδοποίησε άνδρες της Ασφάλειας που συνέλαβαν τον 40χρονο και τη συνομήλικη φίλη του.

Στην πορεία της έρευνας διαπιστώθηκε ότι το ζευγάρι είχε προμηθευτεί τη γνωμάτευση μαζί με άλλες δύο πριν από δύο μήνες, από έναν 28χρονο που δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου. Στο σπίτι τους κατασχέθηκαν ένα κλεμμένο μονόκαννο κυνηγετικό όπλο, 230 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού και 60 ναρκωτικά χάπια, ενώ η 40χρονη αποκάλυψε ότι πριν από τέσσερις ημέρες ο σύντροφός της την είχε απειλήσει και την είχε τραυματίσει χτυπώντας την αλύπητα! 
Κλείσιμο

Έτσι, οδηγήθηκαν και οι δυο στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας με κατηγορίες κατά περίπτωση για πλαστογραφία, κλοπή, απλή σωματική βλάβη, απειλή και παράβαση των νόμων περί όπλων, περί ναρκωτικών και περί τελωνειακού κώδικα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης