Αλεξανδρούπολη: Ανήλικος διαρρήκτης εξαργύρωσε τα «σκρατς» που έκλεψε!

Αλεξανδρούπολη: Ανήλικος διαρρήκτης εξαργύρωσε τα «σκρατς» που έκλεψε!

Μαζί με τους γονείς του κατηγορείται και ένας φίλος του, στον οποίο έδωσε να εξαργυρώσει ένα από τα κλεμμένα λαχεία που κέρδιζε σημαντικό ποσό

Αλεξανδρούπολη: Ανήλικος διαρρήκτης εξαργύρωσε τα «σκρατς» που έκλεψε!
Πολύ κόσμο έμπλεξε ένας ανήλικος διαρρήκτης που τρύπωσε σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης και έκλεψε στιγμιαία λαχεία «σκρατς» αξίας 2.100 ευρώ! Μαζί με τους γονείς του κατηγορείται και ένας φίλος του, στον οποίο έδωσε να εξαργυρώσει ένα από τα κλεμμένα λαχεία που κέρδιζε σημαντικό ποσό!

Ο 18χρονος Έλληνας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., όταν διαπιστώθηκε ότι είχε εξαργυρώσει το κερδισμένο «σκρατς» αξίας 1.760 ευρώ. Στην Ασφάλεια όπου οδηγήθηκε, ο νεαρός αποκάλυψε ότι έκανε... εξυπηρέτηση σε έναν 17χρονο Έλληνα φίλου του που του είχε δώσει το λαχείο και στη συνέχεια παρέδωσε σε αυτόν τα χρήματα. Όπως αποδείχθηκε, ο ανήλικος είχε κλέψει τα λαχεία από το βενζινάδικο μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του και είχαν μοιραστεί τα στιγμιαία λαχεία!

 Ο ίδιος γλίτωσε τη σύλληψη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, ωστόσο συνελήφθησαν ο  35χρονος Έλληνας πατέρας και η 34χρονη Γεωργιανή μητέρα του για παραμέληση της εποπτείας του και παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης μαζί με τον 18χρονο που κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης