Ηλεία: Πυροβόλησαν συγγενή τους και απείλησαν αστυνομικούς

Ηλεία: Πυροβόλησαν συγγενή τους και απείλησαν αστυνομικούς

Όταν έφτασαν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος Λεχαινών και τους κάλεσαν να παραδοθούν, ο 83χρονος έδωσε το όπλο στον γιο του προτρέποντας τον να τους πυροβολήσει με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να απομακρυνθούν

Ηλεία: Πυροβόλησαν συγγενή τους και απείλησαν αστυνομικούς
Ένα 24ωρο κράτησε το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό ενός ηλικιωμένου πατέρα και του γιου του, που πυροβόλησαν εναντίον συγγενούς τους με τον οποίο είχαν διαφορές στα Λεχαινά Ηλείας και, όταν τους εντόπισαν αστυνομικοί, κατάφεραν να διαφύγουν ακινητοποιώντας τους υπό την απειλή όπλου!

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Δευτέρας, όταν ο 41χρονος πυροβόλησε με το κυνηγετικό όπλο του 83χρονου πατέρα του τον συνομήλικο συγγενή του χωρίς να τον τραυματίσει και ταμπουρώθηκαν στο σπίτι τους. Όταν έφτασαν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος Λεχαινών και τους κάλεσαν να παραδοθούν, ο 83χρονος έδωσε το όπλο στον γιο του προτρέποντας τον να τους πυροβολήσει με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να απομακρυνθούν!

Το πρωί της Τρίτης, πατέρας και γιος έφυγαν με το αυτοκίνητό τους από την εθνική οδό με κατεύθυνση προς την Πάτρα, αλλά οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τους ακολούθησαν και κατάφεραν να τους συλλάβουν στα Σαγαίικα Αχαΐας με τη βοήθεια συναδέλφων τους από τις τοπικές υπηρεσίες. Στο σπιτι των δραστών στα Λεχαινά, κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο οπλισμένο με δύο φυσίγγια, εννέα φυσίγγια, ένας κάλυκα και έξι ναρκωτικά χάπια. Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας που τους άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης