Διακινούσε μεθαδόνη οπλισμένος με μαχαίρια και κλομπ

Διακινούσε μεθαδόνη οπλισμένος με μαχαίρια και κλομπ

Τι ανακάλυψαν οι αστυνομικοί στο σπίτι ενός 48χρονου, έπειτα από σχετική έρευνα

Διακινούσε μεθαδόνη οπλισμένος με μαχαίρια και κλομπ
Έπαιρνε τις προφυλάξεις του, όταν έβγαινε στα στέκια τοξικομανών της Κομοτηνής για να πουλήσει τις ποσότητες μεθαδόνης που είχε στην κατοχή του, ένας 48χρονος Έλληνας. Μαζί του έπαιρνε δυο μεγάλα κυνηγετικά μαχαίρια μήκους 28 έως 33 εκατοστών και ένα ξύλινο κλομπ μήκους ενός μέτρου!

Μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν για τη δράση του, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν έρευνα με εκπαιδευμένο σκύλο στην κατοικία του 48χρονου όπου ανακάλυψαν 12 πλαστικά φιαλίδια που περιείχαν υγρή μεθαδόνη συνολικού βάρους 672,7 γραμμαρίων και μια συσκευασία με μια άγνωστη καφέ ουσία βάρους 19,3 γραμμαρίων που εστάλη για χημική ανάλυση, ώστε να διαπιστωθεί αν εμπίπτει στο νόμο περί ναρκωτικών.

Μαζί με αυτά, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τον οπλισμό του διακινητή και έξι φυσίγγια κυνηγετικού όλου κι έτσι η εισαγγελέας Πρωτοδικών Ροδόπης του απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Κλείσιμο
*** Όλων των ειδών τα ναρκωτικά χάπια είχε στην κατοχή του ένας 46χρονος, όχι όμως και την απαραίτητη ιατρική συνταγή! Έτσι, συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον σταμάτησαν για έλεγχο στη Δράμα και παραδόθηκε στην Ασφάλεια, άνδρες της οποίας διενεργούν προανάκριση για το πώς απέκτησε τα 167 δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων Hipnostedon, Lexotanil και Titus. Στη συνέχεια, ο 46χρονος  θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης