Μίνι οικιακή χασισοφυτεία σε σπίτι στη Σητεία

Μίνι οικιακή χασισοφυτεία σε σπίτι στη Σητεία

Συνελήφθη ένας 35χρονος Έλληνας που προδόθηκε από την μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που είχε πάνω του όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς

Μίνι οικιακή χασισοφυτεία σε σπίτι στη Σητεία
Προδόθηκε από την μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που είχε πάνω του όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από τους αστυνομικούς του Κ.Α.Ε., ένας 35χρονος Έλληνας χασισοκαλλιεργητής που συνελήφθη σε χωριό του Δήμου Σητείας.

Ο 35χρονος προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα της πόλης, άνδρες του οποίου ανέλαβαν να ερευνήσουν το σπίτι του όπου διαπίστωσαν ότι είχε στήσει έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που είχε μετατρέψει σε μικρό θερμοκήπιο. Εκεί καλλιεργούσε χασισόδεντρα, με τη βοήθεια ενός λαμπτήρα υψηλής απόδοσης, μιας θερμάστρας αλογόνου με χρονοδιακόπτη και ενός ηλεκτρικού μετρητή θερμοκρασίας και υγρασίας!

Στο θερμοκήπιο υπήρχαν γλάστρες μέσα στις οποίες βρίσκονταν στο στάδιο της ανάπτυξης δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,95 και 0,16 εκατοστών που ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ βρέθηκαν και 43,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 153 σπόροι. Ο χασισοκαλλιεργητής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου κατηγορούμενος για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης