Μεσσηνία: Απάντησε στο χαστούκι με δυο πυροβολισμούς!

Μεσσηνία: Απάντησε στο χαστούκι με δυο πυροβολισμούς!

Το θύμα τραυματίστηκε σοβαρά - Η κατάστασή του κρίθηκε ιδιαίτερα σοβαρή και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου νοσηλεύεται

Μεσσηνία: Απάντησε στο χαστούκι με δυο πυροβολισμούς!
Αιματηρή κατάληξη είχε ο καυγάς μεταξύ δυο συγχωριανών που είχαν από καιρό έντονες κτηματικές διαφορές και απασχολούσαν συχνά τις αρχές με τις αντιπαραθέσεις τους. Το  μεσημέρι της Τρίτης, όμως, δεν έμειναν στα λόγια αλλά ο ένας χειροδίκησε και ο άλλος «απάντησε» με σφαίρες!

Το περιστατικό συνέβη στο Δώριο Μεσσηνίας, όπου οι δύο άνδρες ηλικίας 62 και 59 χρόνων ξεκίνησαν ακόμη μια έντονη λογομαχία. Όμως, ξαφνικά ο 62χρονος σήκωσε το χέρι του και κατάφερε ένα γερό... χαστούκι στον 59χρονο! Εκείνος δεν τα έχασε, αλλά σήκωσε κι αυτός το κυνηγετικό του όπλο και τον πυροβόλησε δυο φορές!

Το θύμα τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό πόδι και διακομίσθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Καλαμάτας. Όμως, η κατάστασή του κρίθηκε ιδιαίτερα σοβαρή και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου νοσηλεύεται. Ο 59χρονος συγχωριανός του συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ το όπλο του κατασχέθηκε.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης