Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ από τη «Νέα Γενιά Ζηρίδη» για υποτροφίες σε μαθητές

Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ από τη «Νέα Γενιά Ζηρίδη» για υποτροφίες σε μαθητές

Ο θεσμός αυτός στηρίζει παιδιά που ανήκουν σε ευπαθείς οικονομικά ομάδες, διακρίνονται όμως για τις υψηλές ακαδημαϊκές επιδόσεις και το ήθος τους

Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ από τη «Νέα Γενιά Ζηρίδη» για υποτροφίες σε μαθητές
Τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί της Νέας Γενιάς Ζηρίδη διοργανώνουν και φέτος φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar, το οποίο έχει θέσει ως σκοπό την ενίσχυση του θεσμού των υποτροφιών.

Ο θεσμός αυτός στηρίζει έμπρακτα παιδιά που ανήκουν σε ευπαθείς οικονομικά ομάδες, διακρίνονται όμως για τις υψηλές ακαδημαϊκές επιδόσεις και το ήθος τους. Με αυτόν τον τρόπο, όπως και με ανάλογες δράσεις, το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας της Νέας Γενιάς Ζηρίδη εκδηλώνει την αγάπη και την προσφορά προς το συνάνθρωπο.

Ηδη φοιτούν στο σχολείο μαθητές, οι οποίοι στερούνταν ευκαιριών ανάδειξης και αξιοποίησης του δυναμικού τους και στους οποίους ο δόθηκε η δυνατότητα, μέσω του θεσμού αυτού, να φοιτήσουν σ’ ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον που προσφέρει πολλαπλές ευκαιρίες και προοπτικές.

Συγκεκριμένα, η Νέα Γενιά Ζηρίδη έχοντας παράδοση πάνω από 80 χρόνια στην εκπαίδευση, συνεισφέρει στο θεσμό των υποτροφιών, καλύπτοντας το 50% των εξόδων φοίτησης εκείνων των παιδιών που θα επιλεγούν για να φοιτήσουν στο σχολείο μας. Το υπόλοιπο 50% καλύπτεται από τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από το Χριστουγεννιάτικο Βazaar.
Κλείσιμο

Η βαθμίδα υποδοχής των μαθητών αυτών είναι το Γυμνάσιο ή το Λύκειο και η επιλογή τους γίνεται κατόπιν συστάσεων από φορείς, όπως είναι η Εκκλησία της Ελλάδος, οι όμοροι δήμοι ή φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Η ημέρα θα πλαισιωθεί από χριστουγεννιάτικα τραγούδια της χορωδίας μας και μουσικοκινητικά δρώμενα από όλες τις βαθμίδες του σχολείου μας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης