Ριφιφί με λεία πανάκριβα αλλά άχρηστα κινητά στο Βόλο

Ριφιφί με λεία πανάκριβα αλλά άχρηστα κινητά στο Βόλο

Άρπαξαν 35 συσκευές κινητών τελευταίας τεχνολογίας και αξίας 9.700 ευρώ και έσπευσαν να εξαφανιστούν - Αναζητούνται οι δράστες 

Ριφιφί με λεία πανάκριβα αλλά άχρηστα κινητά στο Βόλο
Τζάμπα κόπο έκαναν οι άγνωστοι διαρρήκτες που εισέβαλαν με τη μέθοδο του ριφιφί σε ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στο Βόλο. Τα δεκάδες πανάκριβα κινητά που έκλεψαν, απενεργοποιήθηκαν άμεσα μόλις έγινε γνωστή η κλοπή μέσω του imei!

Οι δράστες πρέπει να ήταν αρκετά μικροκαμωμένοι, αφού χώρεσαν από την τρύπα διαστάσεων περίπου 40Χ40 εκατοστών που άνοιξαν στην πίσω πλευρά του καταστήματος, η οποία «βλέπει» σε ακάλυπτο χώρο. Άρπαξαν 35 συσκευές κινητών τελευταίας τεχνολογίας και αξίας 9.700 ευρώ και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Το ριφιφί διαπίστωσαν οι υπάλληλοι που άνοιξαν το κατάστημα το πρωί και ειδοποίησαν την Αστυνομία και τα κεντρικά της εταιρείας στην οποία ανήκει το μαγαζί, από τα οποία απενεργοποιήθηκε η λειτουργία των κινητών με αποτέλεσμα να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Οι άνδρες της Ασφάλειας Βόλου ερευνούν για τον εντοπισμό των διαρρηκτών που, σύμφωνα με εκτιμήσεις, ήταν δύο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης