Τσαντάκηδες χτυπούσαν με κλεμμένη μοτοσικλέτα

Τσαντάκηδες χτυπούσαν με κλεμμένη μοτοσικλέτα

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο τη μηχανή και βρήκαν κρυμμένη πάνω στον 30χρονο οδηγό μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 0,35 του γραμμαρίου

Τσαντάκηδες χτυπούσαν με κλεμμένη μοτοσικλέτα
Κάθε μέρα άρπαζαν και από μια τσάντα, χρησιμοποιώντας την μοτοσικλέτα ενός 42χρονου που είχαν κλέψει από την πόλη του Ηρακλείου την περασμένη Κυριακή! Αυτή, όμως, ήταν που «πρόδωσε» τους δυο νεαρούς Έλληνες τσαντάκηδες, οι οποίοι συνελήφθησαν από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο τη μηχανή και βρήκαν κρυμμένη πάνω στον 30χρονο οδηγό μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 0,35 του γραμμαρίου. Έτσι, τον συνέλαβαν μαζί με τον 28χρονο συνεπιβάτη και τους παρέδωσαν στην Ασφάλεια. Ήταν θέμα χρόνου να διαπιστωθεί ότι η μοτοσικλέτα ήταν κλεμμένη και ότι είχε χρησιμοποιηθεί σε τρεις αρπαγές τσαντών από την Δευτέρα ως την Τετάρτη!

Οι κλεμμένες τσάντες βρέθηκαν πεταμένες σε κάδους απορριμμάτων σε διάφορα σημεία του Ηρακλείου, αναγνωρίστηκαν από τις ιδιοκτήτριές τους και τους αποδόθηκαν. Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που άσκησε και στους δυο δίωξη για κλοπές και στον 30χρονο για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Η έρευνα συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων κλοπών.

Κλείσιμο
*** Μια κάρτα ανάληψης μετρητών «βούτηξαν» δυο νεαροί από ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο διέρρηξαν στην Ηγουμενίτσα, όμως ο ένας από αυτούς συνελήφθη λίγο αργότερα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Πρόκειται για έναν 22χρονο Αλβανό που βρισκόταν παράνομα στη χώρα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας κατηγορούμενος για κλοπή και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. Ο άγνωστος μέχρι στιγμής συνεργός του αναζητείται.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης