Καταδίωξη τσαντάκια που τραυμάτισε νεαρή γυναίκα

Καταδίωξη τσαντάκια που τραυμάτισε νεαρή γυναίκα

Ο δράστης είχε κλέψει το μοτοποδήλατο από τον 41χρονο ιδιοκτήτη του λίγες ώρες νωρίτερα και με αυτό άρπαξε την τσάντα μίας 22χρονης πεζής

Καταδίωξη τσαντάκια που τραυμάτισε νεαρή γυναίκα
Κόντεψε να σκοτωθεί στην προσπάθεια του να διαφύγει από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον καταδίωκαν, ένας 37χρονος τσαντάκιας ο οποίος πέταξε στο έδαφος μια νεαρή γυναίκα στην Πάτρα! Με το κλεμμένο μοτοποδήλατο που οδηγούσε, συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο και έτσι συνελήφθη.

Ο δράστης είχε κλέψει το μοτοποδήλατο από τον 41χρονο ιδιοκτήτη του λίγες ώρες νωρίτερα και με αυτό άρπαξε την τσάντα μίας 22χρονης πεζής. Μάλιστα, την τράβηξε με τόση δύναμη, που η κοπέλα έπεσε στο δρόμο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά! Ωστόσο, δεν κατάφερε να ξεφύγει αφού οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν σε κοντινή απόσταση, μετά τη σύγκρουση που προκάλεσε.

Στην Ασφάλεια όπου οδηγήθηκε, ο 37χρονος ομολόγησε άλλες τρεις αρπαγές τσαντών που είχε διαπράξει τον τελευταίο μήνα με λεία 517 ευρώ και δύο κινητά. Πάντα χρησιμοποιούσε κλεμμένα δίκυκλα για να μην εντοπίζεται, αλλά πριν από 20 ημέρες είχε συλληφθεί από τροχονόμους με κλεμμένη μοτοσικλέτα η οποία αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της! Ο τσαντάκιας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που του απήγγειλε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για ληστεία, διακεκριμένες κλοπές, απείθεια και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης