Πλούσια κέρδη για ζευγάρι απατεώνων

Πλούσια κέρδη για ζευγάρι απατεώνων

Οι δράστες, που εκμεταλλεύτηκαν την άγνοια και την οικονομική ένδεια δυο ηλικιωμένων, κατάφεραν να τους πείσουν να τους δώσουν συνολικά 6.700 ευρώ και έγιναν... καπνός!

Πλούσια κέρδη για ζευγάρι απατεώνων
Μέσα σε ένα πρωινό, ένα ζευγάρι απατεώνων έβγαλε όσα άλλοι βγάζουν σε ένα... χρόνο στην πόλη της Δράμας! Οι δράστες, που εκμεταλλεύτηκαν την άγνοια και την οικονομική ένδεια δυο ηλικιωμένων, κατάφεραν να τους πείσουν να τους δώσουν συνολικά 6.700 ευρώ και έγιναν... καπνός!

Την περασμένη Τρίτη, η άγνωστη γυναίκα που συνοδευόταν από έναν άνδρα επισκέφθηκε αρχικά μια 88χρονη στο σπίτι της και της συστήθηκε ως υπάλληλος του Ο.Γ.Α.. Της είπε ότι δικαιούται επιστροφή χρημάτων από τον οργανισμό και της ζήτησε 500 ευρώ, με το πρόσχημα ότι θα της την εξασφάλιζε! Η ηλικιωμένη πείστηκε, έδωσε τα χρήματα, αλλά επιστροφή δεν... είδε!

Λίγες ώρες αργότερα, η απατεώνισσα χρησιμοποίησε άλλη ιδιότητα για να εξαπατήσει έναν 89χρονο. Προσποιήθηκε την εφοριακό και τον έπεισε ότι χρωστά μεγάλο ποσό στην εφορία. Ο ηλικιωμένος της έδωσε 800 ευρώ, αλλά η άγνωστη ισχυρίστηκε πως η οφειλή είναι πολύ μεγαλύτερη και προσφέρθηκε να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητο του συνεργού της σε τράπεζα. Ο άτυχος ηλικιωμένος έκανε ανάληψη 5.400 ευρώ, τα οποία έδωσε στην απατεώνισσα πιστεύοντας ότι θα εξοφλούσε το χρέος! Οι απάτες δεν άργησαν να αποκαλυφθούν, όμως οι δράστες βρίσκονταν πια μακριά. Οι άνδρες της Ασφάλειας Δράμας διενεργούν έρευνες για να τους εντοπίσουν.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης