Ένοπλος διακινούσε χασίς και κοκαΐνη

Ένοπλος διακινούσε χασίς και κοκαΐνη

Ο 21χρονος είχε βγει για να διαθέσει σε χρήστες ναρκωτικών την ακατέργαστη κάνναβη βάρους 129 γραμμαρίων που είχε μαζί του

Ένοπλος διακινούσε χασίς και κοκαΐνη
Στο στόχαστρο έρευνας που έκαναν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών είχε βρεθεί ένας νεαρός Έλληνας για τον οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι διακινούσε μεγάλες ποσότητες χασίς και κοκαΐνης στην πόλη της Κέρκυρας και η αιφνιδιαστική έρευνα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του τις επιβεβαίωσαν.

Ο 21χρονος είχε βγει για να διαθέσει σε χρήστες ναρκωτικών την ακατέργαστη κάνναβη βάρους 129 γραμμαρίων που είχε μαζί του, όταν συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Στην έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν και άλλες συσκευασίες που περιείχαν  ακατέργαστη κάνναβη βάρους 961 γραμμαρίων, αλλά και μικροποσότητες κοκαΐνης και κατεργασμένης κάνναβης μαζί με μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ακόμη το αυτοκίνητό του ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών,  700 ευρώ ως προερχόμενα από την πώλησή τους, δύο κινητά, αλλά και ένα αεροβόλο πιστόλι με μεταλλικές βολίδες. Ο 21χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας που του άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης