Παραλάμβαναν ναρκωτικά με κούριερ

Παραλάμβαναν ναρκωτικά με κούριερ

Στο δέμα βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 400 γραμμαρίων, την οποία οι παραλήπτες παραδέχθηκαν ότι θα διέθεταν στην «πελατεία» τους

Παραλάμβαναν ναρκωτικά με κούριερ
Εντολές από ένα άγνωστο άτομο τα στοιχεία του οποίου ερευνώνται, έπαιρναν δυο νεαροί κάτοικοι της Κω που παραλάμβαναν από μεταφορική εταιρεία δέματα με μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, με σκοπό να τα διακινήσουν σε χρήστες του νησιού.

Οι αστυνομικοί της τοπικής Ασφαλείας που πληροφορήθηκαν με τον τρόπο γινόταν η μεταφορά των ναρκωτικών, εντόπισαν στα γραφεία της εταιρείας ένα ύποπτο δέμα χωρίς όνομα αποστολέα και παρακολουθούσαν διακριτικά για να δουν ποιος θα το παραλάμβανε. Μόλις εμφανίστηκαν οι δυο Έλληνες ηλικίας 20 και 21 χρόνων, τους συνέλαβαν.

Στο δέμα βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 400 γραμμαρίων, την οποία οι παραλήπτες παραδέχθηκαν ότι θα διέθεταν στην «πελατεία» τους. Έτσι, παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω κατηγορούμενοι για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση,  ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό του αποστολέα βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης