Εύβοια: Συνελήφθη Πακιστανός λαθρέμπορος τσιγάρων

Εύβοια: Συνελήφθη Πακιστανός λαθρέμπορος τσιγάρων

Αν και είχε συλληφθεί κατά το παρελθόν εξακολούθησε να διακινεί το παράνομο εμπόρευμά του στην Εύβοια και μάλιστα σε ιδιαίτερα μεγάλες ποσότητες 

Εύβοια: Συνελήφθη Πακιστανός λαθρέμπορος τσιγάρων
Δεν έβαλε μυαλό, παρά τις αλλεπάλληλες συλλήψεις και τις δικογραφίες που εκκρεμούν σε βάρος του για λαθρεμπόριο τσιγάρων, ένας 33χρονος Πακιστανός που εξακολούθησε να διακινεί το παράνομο εμπόρευμά του στην Εύβοια και μάλιστα σε ιδιαίτερα μεγάλες ποσότητες!

Οι άνδρες της Ασφαλείας Χαλκίδας που είχαν πληροφορίες για τις κινήσεις του, έστησαν ενέδρα έξω από το σπίτι του στην περιοχή της Νέας Λάμψακου και, μόλις τον είδαν να βγαίνει, τον ακινητοποίησαν. Κατά την έρευνα που έγινε στην κατοικία του νεαρού αλλοδαπού, βρέθηκαν 2.210 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν.

Σε βάρος του 33χρονου Πακιστανού σχηματίστηκε μια ακόμη δικογραφία για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα, ενώ ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκίδας στον οποίο οδηγήθηκε του άσκησε δίωξη και για ψευδή ανωμοτί κατάθεση, καθώς προέκυψε ότι σε προηγούμενη σύλληψή του για το ίδιο αδίκημα είχε δηλώσει ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας! Τα λαθραία πακέτα τσιγάρων εστάλησαν στο Τελωνείο Χαλκίδας για να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι.

*** Με 70 πακέτα τσιγάρων που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης συνελήφθη στο Αργολικό Αργολίδας από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων ένας 33χρονος Πακιστανός και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου, κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα. Τα πακέτα τσιγάρων κατασχέθηκαν και εστάλη στο Τελωνείο για να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης