Ναύπλιο: Έσπαζε τα τζάμια αυτοκινήτων και άρπαζε ό,τι έβρισκε

Ναύπλιο: Έσπαζε τα τζάμια αυτοκινήτων και άρπαζε ό,τι έβρισκε

Ανδρες της Ασφαλείας του Λιμεναρχείου τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν επ΄ αυτοφώρω

Ναύπλιο: Έσπαζε τα τζάμια αυτοκινήτων και άρπαζε ό,τι έβρισκε
Οι αλλεπάλληλες κλοπές από αυτοκίνητα που είχαν γίνει τις τελευταίες ημέρες στο λιμάνι του Ναυπλίου, είχαν αναγκάσει την Αστυνομία και το Λιμενικό να πυκνώσουν τις περιπολίες τους αναζητώντας τον ή τους δράστες. Τελικά, «τυχεροί» αποδείχθηκαν οι άνδρες της Ασφαλείας του Λιμεναρχείου που τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν επ΄ αυτοφώρω!

Πρόκειται για έναν 32χρονο Έλληνα κάτοικο του Αργολικού στον δήμο Ναυπλίου, ο οποίος έσπαζε τα τζάμια των αυτοκινήτων για να κλέψει ό,τι πολύτιμο υπήρχε μέσα προκαλώντας εκτεταμένες φθορές. Πάνω του βρέθηκε και ένα μαχαίρι κι έτσι ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ναυπλίου του άσκησε δίωξη για κλοπές και απόπειρες κλοπής, απρόκλητες φθορές ξένης ιδιοκτησίας και οπλοκατοχή και τον παρέπεμψε να δικαστεί με την διαδικασία του αυτοφώρου.

***  «Τύφλα» στο μεθύσι φαίνεται πως ήταν ένας 56χρονος, που βρήκε κλειστή την κεντρική είσοδο στο νοσοκομείο της Καλαμάτας μέσα στα ξημερώματα και άρχισε να χτυπάει με μία ξύλινη μαγκούρα τα... τζάμια του θυρωρείου θρυμματίζοντάς τα! Οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου ειδοποίησαν άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, οι οποίοι συνέλαβαν τον δράστη που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας με κατηγορίες για απρόκλητες φθορές και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης