Αδειούχος φυλακών πήγε στα σύνορα με πλαστά χαρτιά

Αδειούχος φυλακών πήγε στα σύνορα με πλαστά χαρτιά

Προσπάθησε να περάσει τα σύνορα, αλλά δεν τα κατάφερε

Αδειούχος φυλακών πήγε στα σύνορα με πλαστά χαρτιά
Πάνω από ενάμισι μήνα θεωρείτο δραπέτης ένας 39χρονος Ρουμάνος ο οποίος είχε παραβιάσει την τακτική άδεια που του δόθηκε από το κατάστημα κράτησης, όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Μόλις εξασφάλισε τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα που χρειαζόταν, προσπάθησε να περάσει τα σύνορα.

Όμως, δεν κατάφερε ποτέ να φύγει στο εξωτερικό, καθώς στο συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα Σερρών οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος αντιλήφθηκαν αμέσως ότι το δελτίο ταυτότητας και η άδεια ικανότητας οδήγησης των αρχών της Ρουμανίας που τους έδειξε ήταν πλαστά. Ο 39χρονος συνελήφθη και στο τμήμα που οδηγήθηκε αποκαλύφθηκαν τα πραγματικά του στοιχεία.

Ο δραπέτης είχε πάρει στις αρχές Οκτωβρίου 9ήμερη τακτική άδεια από τις φυλακές όπου ήταν έγκλειστος, αλλά δεν επέστρεψε και περίμενε να εφοδιαστεί με τα πλαστά χαρτιά για να φύγει από τη χώρα. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Σερρών του άσκησε δίωξη για απόδραση κρατουμένου, ψευδή ανωμοτί κατάθεση, πλαστογραφία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και διέταξε να επιστρέψει στο κελί του. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης