Έφαγε της... χρονιάς του ο μακρυχέρης!

Έφαγε της... χρονιάς του ο μακρυχέρης!

Ο καταστηματάρχης είχε απομακρυνθεί από το ταμείο, όταν μπήκε μέσα ο νεαρός και άνοιξε την ταμειακή μηχανή. Επέστρεψε, όμως, την κατάλληλη στιγμή για να τον τσακώσει με τις εισπράξεις στα χέρια

 Έφαγε της... χρονιάς του ο μακρυχέρης!
Θα προτιμούσε να τον είχαν... συλλάβει αστυνομικοί ένας «μακρυχέρης» νεαρός που μπήκε για να κλέψει χρήματα σε ένα μεζεδοπωλείο στην περιοχή του Αγίου Μηνά στα τείχη του Ηρακλείου, παρά αυτό που έπαθε όταν ο ιδιοκτήτης τον έπιασε στα πράσα και τον... ξυλοφόρτωσε αλύπητα!

Ο καταστηματάρχης είχε απομακρυνθεί από το ταμείο, όταν μπήκε μέσα ο νεαρός και άνοιξε την ταμειακή μηχανή. Επέστρεψε, όμως, την κατάλληλη στιγμή για να τον τσακώσει με τις εισπράξεις στα χέρια! Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι έψαχνε την... αδελφή του, αλλά ήταν προφανές τι έκανε και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος έγινε έξω φρενών. Σε έξαλλη κατάσταση τον άρπαξε από το γιακά, τον πέταξε έξω από το μαγαζί και, αφού του έριξε μερικές «ψιλές», τον γκρέμισε από τα σκαλοπάτια! Πάντως, ο επίδοξος δράστης μπόρεσε να το βάλει στα πόδια και να εξαφανιστεί.

*** Πιο τυχεροί ήταν οι δυο διαρρήκτες που έγιναν αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες ενός σπιτιού στο Κάστρο των Ιωαννίνων στο οποίο είχαν εισβάλει, ενώ ένας συνεργός τους φύλαγε τσίλιες απ' έξω. Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, αλλά οι ένοικοι τους καταδίωξαν μαζί με τους γείτονές τους, μεταξύ των οποίων ήταν και ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας. Το κυνηγητό κράτησε αρκετή ώρα, αλλά οι επίδοξοι διαρρήκτες κατάφεραν να διαφύγουν και αναζητούνται από την Αστυνομία.

Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης