Ισόβια στον Αλβανό που σκότωσε την Ελληνίδα φίλη του στο Ρίο

Ισόβια στον Αλβανό που σκότωσε την Ελληνίδα φίλη του στο Ρίο

Ο 33χρονος είχε σκοτώσει στις 29 Νοεμβρίου 2013 την 43χρονη Ναταλία Βουτσινά μέσα στο σπίτι της, στο Προάστειο Πατρών

Ισόβια στον Αλβανό που σκότωσε την Ελληνίδα φίλη του στο Ρίο
Αργά το βράδυ της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η δίκη του 33χρονου Αλβανού που είχε σκοτώσει στις 29 Νοεμβρίου 2013 την 43χρονη Ναταλία Βουτσινά μέσα στο σπίτι της στο Προάστειο Πατρών, με το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Αιγίου να τον καταδικάζει σε ισόβια κάθειρξη χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό.

Η υπεράσπιση του κατηγορούμενου είχε επικαλεστεί κατά την ακροαματική διαδικασία το πόρισμα ψυχιάτρου ότι τελούσε υπό κατάσταση ψυχικής σύγχυσης και σχιζοφρένειας, πράγμα που δεν επιβεβαιώθηκε από τους δυο πραγματογνώμονες που τον εξέτασαν και αυτοί και κατέθεσαν στο δικαστήριο. Έτσι, μόνο ένας δικαστής μειοψήφησε ζητώντας να του δοθεί το ελαφρυντικό του μειωμένου καταλογισμού.

Το δικαστήριο δεν δέχθηκε ούτε τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου, πως δήθεν είχε ερωτική σχέση με τη Ναταλία Βουτσινά και το πάθος του τον οδήγησε στο έγκλημα, πράγμα που διαψεύστηκε από την πρώτη στιγμή από την οικογένεια του θύματος και τον σύντροφό της δημοσιογράφο Ανδρέα Βρη με τον οποίο η άτυχη 43χρονη είχε μια κόρη 11 χρόνων.

Λίγο μετά τις 9:30 το βράδυ, οι δικαστές αποφάσισαν την ενοχή του 33χρονου με ψήφους 7-0 και μετά την ανάγνωση της ετυμηγορίας οδηγήθηκε και πάλι στις φυλακές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης