Κρέστενα Ηλείας: Έβαλαν στο μάτι τα σακιά με τις ελιές

Κρέστενα Ηλείας: Έβαλαν στο μάτι τα σακιά με τις ελιές

Μέσα σε ένα βράδυ, καταγράφηκαν δυο κρούσματα κλοπής σε Ηλεία και Μεσσηνία

Κρέστενα Ηλείας: Έβαλαν στο μάτι τα σακιά με τις ελιές
Την παραγωγή αγροτών που αυτή την περίοδο κάνουν συγκομιδή στα ελαιόδεντρά τους, έχουν βάλει στο μάτι επιτήδειοι που τριγυρίζουν τις νύχτες στα αγροκτήματα και αρπάζουν τα σακιά με τις ελιές! Μέσα σε ένα βράδυ, καταγράφηκαν δυο κρούσματα κλοπής σε Ηλεία και Μεσσηνία.

Στην Κρέστενα Ηλείας, θύμα των δραστών που κλέβουν τις παραγωγές έπεσε ο 49χρονος ιδιοκτήτης ενός ελαιώνα, που είχε μαζέψει τις προηγούμενες ημέρες τις ελιές και είχε αφήσει τα γεμάτα σακιά στο περιβόλι του. Άγνωστοι τρύπωσαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, άρπαξαν τα σακιά με τον ελαιόκαρπο που το καθένα ζύγιζε 50 κιλά, έκλεψαν και την μηχανή από το ραβδιστικό μηχάνημα και εξαφανίστηκαν! Η αξία του κλεμμένου καρπού υπολογίζεται σε 500 ευρώ.

Η δεύτερη κλοπή έγινε από ένα χωράφι στην Ανάληψη Φιλιατρών στη Μεσσηνία, από το οποίο άγνωστοι έκλεψαν τα 21 από τα συνολικά 22 σακιά με ελιές που είχε μαζέψει ο ιδιοκτήτης! Αυτό που δεν πήραν, ήταν κρυμμένο πίσω από κλαδιά και δεν το είδαν! Για να μπουν στο περιφραγμένο χωράφι οι δράστες έσπασαν το λουκέτο που κλείδωνε την αλυσίδα της πόρτας.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης