Χασίς και χιλιάδες ύποπτα χάπια σε σπίτια της Λευκάδας

Χασίς και χιλιάδες ύποπτα χάπια σε σπίτια της Λευκάδας

Πρώτος συνελήφθη ένας 54χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 13,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ακολούθησε μια 46χρονη που είχε στην κατοχή της ακατέργαστη κάνναβη βάρους 12,8 γραμμαρίων και 3.271 χάπια άγνωστης σύστασης

Χασίς και χιλιάδες ύποπτα χάπια σε σπίτια της Λευκάδας
Δυο συλλήψεις ήταν το αποτέλεσμα από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας έκαναν στις κατοικίες υπόπτων για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στην Λευκάδα. Πρώτος συνελήφθη ένας 54χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 13,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ακολούθησε μια 46χρονη που είχε στην κατοχή της ακατέργαστη κάνναβη βάρους 12,8 γραμμαρίων και 3.271 χάπια άγνωστης σύστασης τα οποία εστάλησαν για χημική εξέταση ώστε να διαπιστωθεί αν εμπίπτουν στο νόμο περί ναρκωτικών.

*** Μέσα στο αυτοκίνητό του είχε 3,1 γραμμάρια κοκαΐνης και ένα σπρέι ακινητοποίησης, ένας 52χρονος που συνελήφθη στην Αμφιλοχία από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του στο Αγρίνιο, λειτουργού οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ακόμη έξι ναρκωτικά χάπια, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, τρία φυσίγγια πιστολιού και έξι κενές νάιλον συσκευασίες. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου με κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

*** Μέσα σε ένα βάζο το οποίο βρέθηκε… θαμμένο στο έδαφος του αγροκτήματος του σε χωριό της Ημαθίας, είχε κρυμμένα 110 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης ένας 52χρονος ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας. Στο σπίτι του συλληφθέντα, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, βρέθηκε και άλλο ένα βάζο με υπολείμματα κάνναβης. 

Κλείσιμο
*** Ηρωίνη σε μορφή βράχου βάρους 3,2 γραμμαρίων και ένα ναρκωτικό χάπι χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή βρέθηκαν στην κατοχή ενός 37χρονου που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφαλείας στη Θήβα. Έτσι, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης