«Ικανός να σκοτώσει για πλάκα» ο Αλβανός του μακελειού στον Πειραιά

«Ικανός να σκοτώσει για πλάκα» ο Αλβανός του μακελειού στον Πειραιά

Οι αρχές Ασφαλείας περιμένουν το «οκ» της Εισαγγελίας Πειραιά, για να δώσουν στη δημοσιότητα τα στοιχεία, τη φωτογραφία, αλλά και ένα βίντεο, προκειμένου να λάβουν πληροφορίες από τους πολίτες

«Ικανός να σκοτώσει για πλάκα» ο Αλβανός του μακελειού στον Πειραιά
Μπορεί η αρχική αισιοδοξία των αστυνομικών της Ασφάλειας ότι είναι θέμα ωρών η σύλληψη του Αλβανού πιστολέρου να υποχωρεί, όσο ο 35χρονος παραμένει εξαφανισμένος, ωστόσο  οι Αρχές επιμένουν πως με το «δίχτυ» που έχει απλωθεί σε τρεις περιοχές της Αττικής και στα σύνορα, δεν πρόκειται να τη γλιτώσει...

Οι πληροφορίες λένε πως τα σημεία που ερευνήθηκαν δεν έδειξαν κάτι, αν και υπήρχαν βάσιμες υποψίες πως σε κάποιο από αυτά θα κρυβόταν ο  μανιακός με το Καλάσνικοφ.

Την ίδια ώρα, οι αρχές Ασφαλείας περιμένουν το «οκ» της Εισαγγελίας Πειραιά, για να δώσουν στη δημοσιότητα τα στοιχεία, τη φωτογραφία, αλλά και ένα βίντεο, προκειμένου να λάβουν πληροφορίες από τους πολίτες. Αυτό άλλωστε είναι μια τακτική που εφαρμόζεται σε υποθέσεις τρομοκρατίας με πολύ θετικά αποτελέσματα.

Κλείσιμο
Από χθες το μεσημέρι έχουν γίνει τουλάχιστον τέσσερις έφοδοι σε διαμερίσματα και καφενεία της Αττικής, που ενδεχομένως να βρισκόταν ο Αλβανός, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Παράλληλα, οι Αρχές ψάχνουν να δουν τι γίνεται με μαύρο τζιπ μάρκας Ford Maverick, που είχε πάρει από εταιρεία ενοικιάσεως ο αδίστακτος Αλβανός και φαίνεται πως με αυτό κινούνταν το τελευταίο διάστημα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει 100% πως στήθηκε το αιματηρό σκηνικό τα ξημερώματα του Σαββάτου στο ελληνάδικο μπαρ «Έτσι απλά...» στο Μικρολίμανο. Το πιο πιθανό σενάριο θέλει, ο Αλβανός που, αν και σεσημασμένος, δεν μπήκε ποτέ φυλακή, σε υπερδιέγερση από την κοκαΐνη, να «στράβωσε» με μια κοπέλα....

Όμως οι Αρχές ψάχνουν όλα τα ενδεχόμενα, καθώς ο Αλβανός αποτελούσε μέλος εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν στο χώρο της πορνείας και των ναρκωτικών. Επίσης, ερευνούν το σενάριο που λέει πως ο Αλβανός με το παρανοϊκο βλέμμα «νοικιαζόταν» από κυκλώματα νονών, προκειμένου να τιμωρεί τους καταστηματάρχες που δεν πλήρωναν προστασία στα κυκλώματα.

Έτσι, στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας έχουν μπει οκτώ περιπτώσεις πυροβολισμών σε καταστήματα (οι πέντε αφορούν μπαρ που ήταν κλειστά την ώρα της επίθεσης). Στις άλλες τρεις περιπτώσεις δράστης ήταν ο ίδιος Αλβανός, στην περίπτωση, δε, του περασμένου Αυγούστου, σε μπαρ της οδού Μιχαλακοπούλου, η παρεξήγηση έγινε και πάλι για μια γυναίκα. Η διαφορά  είναι πως τότε ο 35χρονος πυροβόλησε στον αέρα...

«Το σίγουρο είναι ότι έχουμε να κάνουμε με ένα μανιακό... Είναι δεν είναι μέλος κυκλώματος, ο άνθρωπος παρουσιάζει κρίσεις θυμού και μεγάλη εκδικητικότητα... Είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος και ικανός να σκοτώσει για πλάκα...» αναφέρει στο  protothema.gr αξιωματικός της Ασφάλειας.

Και προσθέτει: «Πρώτον και βασικο θέλουμε να αποτρέψουμε κάθε ενδεχόμενο να φύγει από την Ελλάδα. Το έχει ξανακάνει στο παρελθόν, όταν εξαρθρώθηκε η συμμορία που συμμετείχε... Δεύτερον, έχουμε απλώσει δίχτυ σε τρεις περιοχές: δυτικά προάστια, κέντρο και Πειραιά, που συνήθιζε να κυκλοφορεί...». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης