Σαντορίνη: Έκλεβε χρήματα από τα ΕΛ.ΤΑ. επί ένα χρόνο!

Σαντορίνη: Έκλεβε χρήματα από τα ΕΛ.ΤΑ. επί ένα χρόνο!

Τη φιλία της με έναν υπάλληλο του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ εκμεταλλευόταν μια 31χρονη, που τον επισκεπτόταν δήθεν για να του κάνει παρέα. Μόλις γύριζε την πλάτη του, όμως, έβαζε... «χέρι» στο ταμείο

Σαντορίνη: Έκλεβε χρήματα από τα ΕΛ.ΤΑ. επί ένα χρόνο!
Τη φιλία της με έναν υπάλληλο του υποκαταστήματος των ΕΛ.ΤΑ. στη Σαντορίνη εκμεταλλευόταν μια 31χρονη, που τον επισκεπτόταν δήθεν για να του κάνει παρέα. Μόλις γύριζε την πλάτη του, όμως, έβαζε… «χέρι» στο ταμείο!

Οι επισκέψεις της «μακρυχέρας» είχαν αρχίσει το Νοέμβριο του 2013 και από τότε είχαν κάνει φτερά τμηματικά 12.000 ευρώ! Την περασμένη Πέμπτη, ύστερα από καταγγελία των υπευθύνων του υποκαταστήματος, οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Θήρας προσημείωσαν ένα χρηματικό ποσό, το τοποθέτησαν τοποθετήθηκαν στο ταμείο και παρακολούθησαν διακριτικά τα γραφεία.

Την Παρασκευή, όταν είδαν την 31χρονη να βγαίνει, τη σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν πάνω της 300 ευρώ από τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα! Η νεαρή γυναίκα συνελήφθη επ’ αυτοφώρω και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης