«Θεριακλήδες» διέρρηξαν δυο καταστήματα στο Πήλιο

«Θεριακλήδες» διέρρηξαν δυο καταστήματα στο Πήλιο

Παραβίασαν ένα πρατήριο υγρών καυσίμων και άρπαξαν όσα χρήματα υπήρχαν στην ταμειακή μηχανή, ενώ στη συνέχεια διέρρηξαν ένα κατάστημα ψιλικών

«Θεριακλήδες» διέρρηξαν δυο καταστήματα στο Πήλιο
Έρμαια στις διαθέσεις κακοποιών που εμφανίζονται και εξαφανίζονται σαν τα φαντάσματα μέσα στη νύχτα, είναι τα σπίτια και τα καταστήματα στα χωριά του Νοτίου Πηλίου. Τελευταία κρούσματα ήταν οι δυο διαρρήξεις που έγιναν μέσα σε ένα βράδυ στην Αργαλαστή.

Οι άγνωστοι δράστες παραβίασαν ένα πρατήριο υγρών καυσίμων και άρπαξαν όσα χρήματα υπήρχαν στην ταμειακή μηχανή, ενώ στη συνέχεια διέρρηξαν ένα κατάστημα ψιλικών από το οποίο άρπαξαν μετρητά άγνωστου ύψους και δεκάδες πακέτα τσιγάρων, με ιδιαίτερη προτίμηση στις... ακριβές μάρκες! Οι «θεριακλήδες» εισβολείς διέφυγαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και αναζητούνται από τους αστυνομικούς του τμήματος Μηλεών που διενεργούν προανάκριση.

*** Στην αίθουσα Πληροφορικής μιας σχολικής μονάδας της Καλύμνου εισέβαλαν άγνωστοι διαρρήκτες, οι οποίοι έκλεψαν μόνο μια οθόνη υπολογιστή χωρίς να πειράξουν ο,τιδήποτε άλλο. Προκάλεσαν, όμως, φθορές στην κεντρική μονάδα που ήταν συνδεδεμένη. Οι υπεύθυνοι του σχολείου κατήγγειλαν την κλοπή στο αστυνομικό τμήμα  του νησιού, άνδρες του οποίου διενεργούν έρευνα για να εντοπίσουν τους δράστες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης