Νέος μιμητής του... Μιχάλη Λιάπη στη Λάρισα

Νέος μιμητής του... Μιχάλη Λιάπη στη Λάρισα

Ο οδηγός είχε ακόμη μαζί του έναν φορητό πομποδέκτη συντονισμένο στις συχνότητες της Αστυνομίας, ο οποίος ήταν απενεργοποιημένος

Νέος μιμητής του... Μιχάλη Λιάπη στη Λάρισα
Η επαναφορά των επικοινωνιών της ΕΛ.ΑΣ. στο αναλογικό σύστημα έδωσε την δυνατότητα σε αρκετούς «ενδιαφερόμενους» να παρακολουθούν τις συχνότητές τους με έναν απλό ασύρματο. Ένας από αυτούς συνελήφθη στη Λάρισα, οπλισμένος με μαχαίρια και με πλαστή πινακίδα στο αυτοκίνητό του.

Ο 44χρονος μιμητής του... Μιχάλη Λιάπη ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και υποβλήθηκε σε έλεγχο, καθώς στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του η πίσω πινακίδα κυκλοφορίας ήταν πλαστή και την είχε φτιάξει ο ίδιος, ενώ η μπροστινή έλειπε. Κατά την έρευνα, βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος και δύο σουγιάδες μήκους 0,20 και 0,15 εκατοστών.

Ο οδηγός είχε ακόμη μαζί του έναν φορητό πομποδέκτη συντονισμένο στις συχνότητες της Αστυνομίας, ο οποίος ήταν απενεργοποιημένος. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας στον οποίο παραπέμφθηκε, του άσκησε δίωξη για πλαστογραφία, παραβάσεις των νόμων περί όπλων, περί ραδιοσταθμών και του Κ.Ο.Κ., ενώ η Ασφάλεια ερευνά αν εμπλέκεται σε παράνομες πράξεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης