Μακελειό στον Πειραιά: «Θα χυθεί αίμα» ούρλιαζε ο πιστολέρο

Μακελειό στον Πειραιά: «Θα χυθεί αίμα» ούρλιαζε ο πιστολέρο

«Ξαφνικά ακούσαμε τα μπαμ-μπαμ. Το μόνο πράγμα που σκεφτόμουν ήταν: Ένας απ' αυτούς τους πυροβολισμούς δεν θα με πετύχαινε και μένα», λέει νεαρός που βρισκόταν μέσα στο μπαρ και προσθέτει: «Παντού αίμα, ένας χαμός...»

Μακελειό στον Πειραιά: «Θα χυθεί αίμα» ούρλιαζε ο πιστολέρο
Ούρλιαζε «θα χυθεί αίμα. Εριχνε. Ουρλιάζαμε όλοι. Άλλαξε γεμιστήρα. Ξαναγεμίζει...». Με αυτό τον συγκλονιστικό τρόπο περιγράφει το μακελειό στο μπαρ «έτσι απλά» στην ακτή Δηλαβέρη στον Πειραιά αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος γλίτωσε από τη μανία του παρανοϊκού πιστολέρο.

Αφού αρχικώς πυροβόλησε ευρισκόμενος στο πεζοδρόμιο έξω από το κέντρο που παίζει ελληνική μουσική, όταν έριξε με τις ριπές του καλάσνικοφ τη βιτρίνα του μπαρ, ο Αλβανός δράστης συνέχισε να πυροβολεί μπαίνοντας μέσα στο μαγαζί. Αυτό αποκαλύπτει στη μαρτυρία αυτόπτης μάρτυρας, φίλος ενός εκ των τραυματιών που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Αττικόν».

«Ξαφνικά ακούσαμε τα μπαμ-μπαμ. Το μόνο πράγμα που σκεφτόμουν ήταν: Ένας απ' αυτούς τους πυροβολισμούς δεν θα με πετύχαινε και μένα», λέει ο νεαρός που βρισκόταν μέσα στο μπαρ και προσθέτει: «Παντού αίμα, ένας χαμός...».
Κλείσιμο

Δείτε τη συγκλονιστική μαρτυρία





Σύμφωνα με μαρτυρία του ανιψιού του ιδιοκτήτη του μαγαζιού «Έτσι απλα ελληνάδικο», ο αλβανικής καταγωγής δράστης βρισκόταν με δύο άτομα στο νυχτερινό κατάστημα όπου γινόταν πάρτυ, όταν κάποια στιγμή έφυγε και ξαναγύρισε αρχίζοντας να πυροβολεί με μανία. 

Ο ανιψιός του ιδιοκτήτη που βρισκόταν στο δρόμο, έξω από το κατάστημα όταν έγινε το μακελειό, ανέφερε ότι νωρίτερα ο δράστης είχε μαλώσει με μια κοπέλα που βρισκόταν επίσης στο νυχτερινό μαγαζί. 



Για «στυγνό εγκληματία» έκανε λόγο ένας άλλος θαμώνας και συγγενής του ιδιοκτήτη του μαγαζιού. «Ο άνθρωπος δεν είναι στα καλά του. Χτύπησε παιδιά 15 και 20 ετών. Δεν είχε προηγηθεί καμία φασαρία ούτε υπήρχε προηγούμενο με το μαγαζί» είπε και συνέχισε «σημασία έχει να σωθούν τα παιδιά». 



Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες ο αριθμός των τραυματιών ανέρχεται στους δεκαπέντε, εκ των οποίων οι έξι είχαν επιπόλαια τραύματα και πήραν εξιτήριο αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Πέντε από τα θύματα του παρανοϊκού δράστη έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αττικόν, δύο με τραύματα στο θώρακα μεταφέρονται αυτή την ώρα στον Ερυθρό Σταυρό για να χειρουργηθούν και οι υπόλοιποι δύο νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμό. Τα θύματα του παρανοϊκού δράστη που έχουν μεταφερθεί στο Αττικόν φέρουν τραύματα στα χέρια και στο κεφάλι. Ολοι οι τραυματίες είναι ηλικίας μικρότερης των 30 ετών.

Στον Ευαγγελισμό χειρουργούνται αυτή την ώρα δύο νέοι, ένα αγόρι και ένα κορίτσι 23 ετών, που φέρουν διαμπερή τραύματα στο θώρακα και στο μηρό. 

Διαβάστε εδώ πώς έγινε το πρωτοφανές περιστατικό 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης