Κομοτηνή: Κλοπιμαία, όπλα και ναρκωτικά σε καταυλισμό τσιγγάνων

Κομοτηνή: Κλοπιμαία, όπλα και ναρκωτικά σε καταυλισμό τσιγγάνων

Κατηγορούνται και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, καθώς είχαν στην κατοχή τους δυο κυνηγετικά όπλα, δυο αεροβόλα και μια κάνη αεροβόλου όπλου και τέσσερα μαχαίρια

Κομοτηνή: Κλοπιμαία, όπλα και ναρκωτικά σε καταυλισμό τσιγγάνων
Πέντε τσιγγάνοι συνελήφθησαν στον  οικισμό όπου κατοικούν στην Κομοτηνή όταν, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Αστυνομίας βρέθηκαν παράνομα όπλα και ναρκωτικά. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν και δεκάδες κλοπιμαία, όμως δεν έχουν εξακριβώσει ποιοι τα πήγαν στον οικισμό.

Κατά την έρευνα βρέθηκαν 193 δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων Xanax και Suboxone και τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους οκτώ γραμμαρίων, για τα οποία συνελήφθησαν οι πέντε δράστες που τα είχαν πάνω τους. Οι ίδιοι κατηγορούνται και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, καθώς είχαν στην κατοχή τους δυο κυνηγετικά όπλα, δυο αεροβόλα και μια κάνη αεροβόλου όπλου και τέσσερα μαχαίρια. Μαζί τους οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κομοτηνής και μια γυναίκα που είχε στην κατοχή της ένα παραχαραγμένο χαρτονόμισμα των 10 ευρώ.

Στα σπίτια και τα παραπήγματα που ερευνήθηκαν, εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός από χαρτονομίσματα και χρυσές λίρες για τα οποία ενημερώθηκε το Σ.Δ.Ο.Ε. που διερευνά τη νομιμότητα κατοχής τους. Ακόμη, κατασχέθηκαν 18 ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα εξαρτήματα, ένα tablet, ένας φορητός υπολογιστής, 51 κινητά, 34 ηλεκτρικά εργαλεία, πέντε αλυσοπρίονα, δυο χορτοκοπτικά μηχανήματα, δυο γεννήτριες, διάφορα εργαλεία, δυο μπαλαντέζες, καλώδια μήκους 250 μέτρων, δυο ζευγάρια πινακίδες αυτοκινήτων και μια φορητή ταμειακή μηχανή των οποίων η προέλευση ερευνάται.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης