Κέρκυρα: Συνελήφθη 33χρονος για οπλοκατοχή και διαρρήξεις

Κέρκυρα: Συνελήφθη 33χρονος για οπλοκατοχή και διαρρήξεις

Τι βρήκε η αστυνομία έπειτα απο έλεγχο που έκανε στο σπίτι του συλληφθέντος

Κέρκυρα: Συνελήφθη 33χρονος για οπλοκατοχή και διαρρήξεις
Το περίστροφο διαμετρήματος 0,38 χιλιοστών και το σπρέι πιπεριού που είχε πάνω του ένας 33χρονος όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφαλείας στην Κέρκυρα, οδήγησε στην σύλληψή του αλλά και στην ανεύρεση πλήθους high tech κλοπιμαίων των οποίων οι ιδιοκτήτες αναζητούνται.

Από την προανάκριση εξιχνιάστηκε μόνο μια διάρρηξη που είχε γίνει το Μάιο του 2013 με λεία ηλεκτρικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.

Ωστόσο, στο σπίτι του 33χρονου βρέθηκαν φωτογραφικές μηχανές, φορητοί υπολογιστές, κινητά και άλλα αντικείμενα που φυλάσσονται στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας και οι πολίτες που έπεσαν θύματα κλοπών μπορούν να πάνε για να τα αναγνωρίσουν. Στο μεταξύ, ο 33χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας που του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και κλοπή.

Κλείσιμο
*** Ένας 22χρονος τσιγγάνος είχε στην κατοχή του το αξίας 700 ευρώ κινητό που είχε κάνει φτερά πριν από λίγες ημέρες από μια επιχείρηση κινητής τηλεφωνίας στην πόλη της Κέρκυρας.

Πάνω στον δράστη το βρήκαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που του έκαναν τυχαίο έλεγχο κι έτσι το κινητό επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του και σε βάρος του 22χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης