Στους… δρόμους για την έγκυο στο Ηράκλειο

Στους… δρόμους για την έγκυο στο Ηράκλειο

Mε ένα πανό στα χέρια και το σύνθημα «Αντίσταση-Αλληλεγγύη-Αξιοπρέπεια ενάντια στον εργασιακό μεσαίωνα κυβέρνησης, ΕΕ-ΔΝΤ» το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας για την 33χρονη έγκυο, έξω από την Επιθεώρηση Εργασίας

Στους… δρόμους για την έγκυο στο Ηράκλειο
Δεν συζητήθηκε τελικά σήμερα η υπόθεση της 33χρονης εγκύου στην Επιθεώρηση Εργασίας καθώς οι δικηγόροι και των δύο πλευρών μετέχουν στην αποχή του κλάδου τους.

Η υπόθεση που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις ήρθε στο φως μετά από την καταγγελία που έγινε από το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών που ανέφερε ότι η 33χρονη έγκυος δέχθηκε απειλές από την εταιρία που εργαζόταν για να διακόψει την εγκυμοσύνη της αν ήθελε να κρατήσει την δουλειά της.

Σήμερα αναμενόταν να συζητηθεί η συγκεκριμένη υπόθεση στην Επιθεώρηση Εργασίας ωστόσο αναβλήθηκε για τις 22 Δεκεμβρίου με τις δύο πλευρές να εμφανίζουν στοιχεία ώστε να υποστηρίξουν τις θέσεις τους.

Κλείσιμο

Αξίζει να σημειωθεί ότι αμέσως μετά την καταγγελία η εταιρία όπου εργαζόταν η 33χρονη έγκυος εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση.

Ωστόσο σήμερα, με ένα πανό στα χέρια και το σύνθημα «Αντίσταση-Αλληλεγγύη-Αξιοπρέπεια ενάντια στον εργασιακό μεσαίωνα κυβέρνησης, ΕΕ-ΔΝΤ» το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας για την 33χρονη έγκυο, έξω από την Επιθεώρηση Εργασίας.

Αρκετός κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα που απεύθυνε το Σωματείο Τεχνικών Μισθωτών για να δοθεί όπως τόνισαν στην ανακοίνωσή τους «μια μαζική απάντηση απέναντι στην εργοδοτική ασυδοσία».

Πηγή: www.cretapost.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης