Κύπρος: Έφοδος της αστυνομίας σε έκθεση της γνωστής τρανσέξουαλ Πάολας

Κύπρος: Έφοδος της αστυνομίας σε έκθεση της γνωστής τρανσέξουαλ Πάολας

Η έκθεση «Διόρθωση» παρουσιάζει φωτογραφίες γυμνών και ημίγυμνων ανδρών και έλαβε χώρα με την άδεια του Δήμου Λευκωσίας, ενώ η αστυνομία επενέβη μετά από καταγγελίες

Κύπρος: Έφοδος της αστυνομίας σε έκθεση της γνωστής τρανσέξουαλ Πάολας
Στην κατάσχεση των φωτογραφιών της έκθεσης «Διόρθωση» της γνωστής τρανσέξουαλ  Πάολας προχώρησε η Κυπριακή αστυνομία με την κατηγορία της δημοσίευσης αισχρού περιεχομένου σε δημόσιο χώρο. Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία μετέβη στην δημοτική αγορά Λευκωσίας λίγο μετά το μεσημέρι και αφαίρεσε τις φωτογραφίες μετά απο καταγγελίες. 

Η έκθεση «Διόρθωση» παρουσιάζει φωτογραφίες γυμνών και ημίγυμνων ανδρών και έλαβε χώρα με την άδεια του Δήμου Λευκωσίας, ο οποίος μάλιστα είχε παραχωρήσει το χώρο της Δημοτικής Αγοράς στους διοργανωτές, την οργάνωσης accept ΛΟΑΤ (Λεσβίες, Ομοφυλοφιλοι. Αμφισεξουαλικοί Τρανσέξουαλ). 

Σημειώνεται ότι τελικά η αστυνομία επέστρεψε στους διοργανωτές της έκθεσης μέρος των φωτογραφιών και συγκεκριμένα εκείνα τα έργα που δεν απεικονίζουν ανδρικά μόρια. Αυτή την στιγμή ο πρόεδρος της Accept ανακρίνεται στον αστυνομικό σταθμό της πύλης Πάφου.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης