Βόλος: Σκόρπισε στο δρόμο την ηρωίνη για να μη συλληφθεί

Βόλος: Σκόρπισε στο δρόμο την ηρωίνη για να μη συλληφθεί

Οι αστυνομικοί ήταν σίγουροι ότι ο 50χρονος είχε στην κατοχή του αρκετά μεγάλη ποσότητα ηρωίνης, ωστόσο δεν πρόλαβαν να τον εμποδίσουν να την αδειάσει στον αέρα πριν του βάλουν χειροπέδες

Βόλος: Σκόρπισε στο δρόμο την ηρωίνη για να μη συλληφθεί
Ο... άνεμος πήρε όσα ναρκωτικά μετέφερε ένας σεσημασμένος διακινητής, που πρόλαβε να τα σκορπίσει στο δρόμο όταν αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών να τον πλησιάζουν για να του κάνουν έλεγχο στο Βόλο!

Οι αστυνομικοί ήταν σίγουροι ότι ο 50χρονος είχε στην κατοχή του αρκετά μεγάλη ποσότητα ηρωίνης, ωστόσο δεν πρόλαβαν να τον εμποδίσουν να την αδειάσει στον αέρα πριν του βάλουν χειροπέδες! Τελικά, κατάφεραν να συγκεντρώσουν μόλις 0,70 του γραμμαρίου, αλλά ήταν αρκετό για να οδηγήσουν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου τον 50χρονο, που τους έχει απασχολήσει ξανά για υποθέσεις ναρκωτικών. 

*** Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου οδηγήθηκε κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ένας 32χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι κατά τη διάρκεια ελέγχου βρήκαν στην κατοχή του 2,3 γραμμάρια ηρωίνης και ένα ναρκωτικό χάπι για το οποίο απαιτείται ιατρική συνταγή.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης