Στράτος Σιμόπουλος για μετρό Θεσσαλονίκης: Σε λεπτό σημείο η διαχείριση της σύμβασης

Στράτος Σιμόπουλος για μετρό Θεσσαλονίκης: Σε λεπτό σημείο η διαχείριση της σύμβασης

«Εργαζόμαστε συνεχώς και δίνουμε λύσεις στα πολλά προβλήματα που κληρονομήσαμε» δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων

Στράτος Σιμόπουλος για μετρό Θεσσαλονίκης: Σε λεπτό σημείο η διαχείριση της σύμβασης
«Όσοι κατέχουν υπεύθυνες θέσεις, καλό είναι να αποφεύγουν για το μετρό δηλώσεις και επικοινωνιακές φιέστες» δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων, Στράτος Σιμόπουλος, με αφορμή τη σχετική συζήτηση που γίνεται στη Θεσσαλονίκη.
 
Συμφωνά με τον κ. Σιμόπουλο, «η διαχείριση της σύμβασης του μετρό Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε ένα πολύ λεπτό σημείο και γι’ αυτό καλό είναι όσοι κατέχουν υπεύθυνες θέσεις να αποφεύγουν δηλώσεις και επικοινωνιακές φιέστες που δεν προσφέρουν τίποτε ουσιαστικό στην ομαλή εξέλιξη του πολύπαθου έργου, για την ολοκλήρωση του οποίου εργαζόμαστε συνεχώς και δίνουμε λύσεις στα πολλά προβλήματα που κληρονομήσαμε». Ο σταθμός Παπάφη είναι χαρακτηριστική απόδειξη, επισήμανε.
 
«Τους παροτρύνω να παραδειγματιστούν από τον αθόρυβο τρόπο με τον οποίο συμβάλλαμε στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Έργων να ξεκολλήσουν ορισμένα βαλτωμένα έργα της Περιφέρειας» πρόσθεσε. Ενδεικτικά ανέφερε τον δρόμο Ποτίδαιας-Κασσανδρείας, τον κόμβο στη Λαχαναγορά και τον κόμβο στην Αμφίπολη.
 
Κλείσιμο
«Τους παροτρύνω, τέλος, να ασχοληθούν με κάποια βαλτωμένα έργα της Περιφέρειας, όπως είναι ο δρόμος Κιλκίς-Θεσσαλονίκη και οι δεκάδες ημιτελείς σχολικές αίθουσες σε όλο το Πολεοδομικό Συγκρότημα, αλλά και ο αποχιονισμός των μεγάλων οδικών αρτηριών» σημείωσε. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης