Μήλος: Μακρυχέρα οικιακή βοηθός το... έσκασε με τα χρήματα

Μήλος: Μακρυχέρα οικιακή βοηθός το... έσκασε με τα χρήματα

Εξαφανίστηκε ξαφνικά στις 31 Οκτωβρίου χωρίς να ειδοποιήσει τον ιδιοκτήτη - Μαζί με την Βουλγάρα είχαν κάνει φτερά και οι… οικονομίες του!

Μήλος: Μακρυχέρα οικιακή βοηθός το... έσκασε με τα χρήματα
Σήμα σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες της χώρας και ειδικά στα σημεία εξόδου από αυτήν έχουν στείλει οι αστυνομικοί του τμήματος Μήλου, αναζητώντας μια Βουλγάρα που ξάφρισε το σπίτι όπου εργαζόταν και έγινε καπνός!

Η 52χρονη αλλοδαπή είχε πιάσει πρόσφατα δουλειά ως οικιακή βοηθός στην κατοικία ενός ηλικιωμένου στο νησί, αλλά εξαφανίστηκε ξαφνικά στις 31 Οκτωβρίου χωρίς να ειδοποιήσει τον ιδιοκτήτη. Το μυαλό του ηλικιωμένου δεν πήγε στο κακό αρχικά κι έτσι πέρασαν αρκετές ημέρες ώσπου να διαπιστώσει ότι μαζί με την Βουλγάρα είχαν κάνει φτερά και οι… οικονομίες του!

Καβάλα: Έκλεψε κυνηγετικό όπλο
Κλείσιμο
Το ένα μετά το άλλο διέρρηξε τρία οχήματα στην Καβάλα ένας 43χρονος, αλλά το μόνο που βρήκε να κλέψει ήταν ένα κυνηγετικό όπλο με έξι φυσίγγια! Οι κλοπές είχαν γίνει στις 25 Ιανουαρίου, αλλά εξιχνιάστηκαν τώρα και οι άνδρες της Ασφάλειας βρήκαν το κλεμμένο όπλο στην κατοχή του δράστη, που είναι σεσημασμένος για ληστεία και κλοπές. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ ερευνάται αν εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Ηλεία: Έκλεψε 3.000 από 78χρονο
Ένας 18χρονος τσιγγάνος ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία με διαρρήξεις, ήταν ο δράστης της κλοπής 3.000 ευρώ από το σπίτι ενός 78χρονου στην Μυρσίνη Ηλείας που είχε γίνει τον περασμένο Μάρτιο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης