Ξάνθη: Συνελήφθη ο κυνηγός που πυροβόλησε τον φίλο του

Ξάνθη: Συνελήφθη ο κυνηγός που πυροβόλησε τον φίλο του

Ο άτυχος κυνηγός, μετά την πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με ιδιαίτερα σοβαρά τραύματα στον αριστερό μηρό και τη βουβωνική χώρα

Ξάνθη: Συνελήφθη ο κυνηγός που πυροβόλησε τον φίλο του
Μετά τη λαχτάρα που πήρε όταν κόντεψε να σκοτώσει τον φίλο του με τον οποίο κυνηγούσαν παρέα στην περιοχή Λυκοδρόμιο της ορεινής Ξάνθης, ήρθαν και οι... χειροπέδες για τον 34χρονο αδέξιο κυνηγό καθώς διαπιστώθηκε ότι ο ίδιος είχε πυροβολήσει από λάθος χειρισμό!

Αρχικά, όταν ο 34χρονος μετέφερε αιμόφυρτο τον φίλο του στο Γενικό νοσοκομείο Ξάνθης το μεσημέρι της Κυριακής, είχε φανεί ότι η κυνηγετική καραμπίνα του ίδιου του 31χρονου εκπυρσοκρότησε και τραυμάτισε σοβαρά τον άτυχο κυνηγό που, μετά την πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με ιδιαίτερα σοβαρά τραύματα στον αριστερό μηρό και τη βουβωνική χώρα.

Στην πορεία της προανάκρισης που ολοκλήρωσαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Σταυρούπολης, όμως, αποδείχθηκε ότι τον πυροβόλησε κατά λάθος ο 34χρονος με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να παραπεμφθεί στην εισαγγελέα πρωτοδικών Ξάνθης με κατηγορίες για βαριά σωματική βλάβη από αμέλεια και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης