Βίντεο: Ρώσοι παντρεύονται δίπλα στον... «Παρθενώνα»

Βίντεο: Ρώσοι παντρεύονται δίπλα στον... «Παρθενώνα»

Νέα μόδα γίνεται για τους Ρώσους τουρίστες να έρχονται στην Ελλάδα και να ανανεώνουν τους γαμήλιους όρκους τους φορώντας αντί για στέφανα... κότινους!

Βίντεο: Ρώσοι παντρεύονται δίπλα στον... «Παρθενώνα»
Την Ελλάδα και συγκριμένα τη Χαλκιδική επιλέγουν ολοένα και περισσότεροι Ρώσοι για να ανανεώσουν τους  γαμήλιους όρκους τους δίπλα στον... «Παρθενώνα».

Ναι καλά διαβάσατε στον «Παρθενώνα», όχι, όμως, στον πραγματικό αλλά στο ομοίωμά του που έχει χτιστεί σε ξενοδοχείο στο πρώτο «πόδι» της Χαλκιδικής.

Για να δείξουν μάλιστα ακόμα περισσότερο την λατρεία τους προς την αρχαία Ελλάδα, αντί για στέφανα χρησιμοποιούν κότινους ελιάς ενώ τον «γάμο» τελεί ιερέας με αρχαιοελληνική χλαμύδα.

Κλείσιμο


Μέχρι στιγμής η διαδικασία έχει πραγματοποιηθεί δύο φορές, τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο, ενώ το ελληνικό τουριστικό γραφείο που προωθεί τη συγκεκριμένη ιδέα σχεδιάζει ανάλογες τελετές και το επόμενο καλοκαίρι.

Το πρακτορείο αναλαμβάνει να ανταποκριθεί σε όλες τις ανάγκες των «μελλονύμφων», από κομμωτές και μακιγιέρ μέχρι φωτογράφους, δεξιώσεις και πυροτεχνήματα, προσαρμόζοντας και τις τιμές ανάλογα με το τι ζητούν οι πελάτες.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης