Ρόδος: Λαθροθήρες πυροβόλησαν νεαρό ελάφι

Ρόδος: Λαθροθήρες πυροβόλησαν νεαρό ελάφι

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρμοδίων, το ελαφάκι κατάφερε να ξεφύγει από τους διώκτες του και να βρει προσωρινό καταφύγιο, αλλά η σοβαρότητα των τραυμάτων του ήταν τέτοια που μέσα σε λίγες ώρες, σταμάτησε να περπατά και έπεσε στο έδαφος αβοήθητο

Ρόδος: Λαθροθήρες πυροβόλησαν νεαρό ελάφι
Με σκάγια «αγριογούρουνου» σημάδεψαν και πυροβόλησαν αρσενικό ελαφάκι, αδίστακτοι λαθροθήρες στην περιοχή της Νότιας Ρόδου, καταφέρνοντας έτσι να το τραυματίσουν σοβαρά.

Το περιστατικό που φέρνει στη δημοσιότητα η ΡΟΔΙΑΚΗ, σημειώθηκε πριν από αρκετές μέρες σε δασική περιοχή ανάμεσα στη Λαχανιά προς το Γεννάδι.

Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία, οι αδίστακτοι λαθροθήρες άνοιξαν πυρ σε βάρος του μικρού ελαφιού, με 9βολα σκάγια (μπουλμέδες) που χρησιμοποιούνται για μεγάλα θηράματα.
Κλείσιμο
Ο φονικός πυροβολισμός κατάφερε να πετύχει το άτυχο αρσενικό ελαφάκι στην σπονδυλική στήλη και να το τραυματίσει σοβαρά.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρμοδίων, το ελαφάκι κατάφερε να ξεφύγει από τους διώκτες του και να βρει προσωρινό καταφύγιο, αλλά η σοβαρότητα των τραυμάτων του ήταν τέτοια που μέσα σε λίγες ώρες, σταμάτησε να περπατά και έπεσε στο έδαφος αβοήθητο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης