Σήκωσαν από επιχείρηση ολόκληρο γερανό!

Σήκωσαν από επιχείρηση ολόκληρο γερανό!

Ένας χειροκίνητος υδραυλικός γερανός αξίας 1.500 ευρώ είχε κάνει… φτερά στις αρχές Οκτωβρίου

Σήκωσαν από επιχείρηση ολόκληρο γερανό!
Ένας χειροκίνητος υδραυλικός γερανός αξίας 1.500 ευρώ είχε κάνει… φτερά στις αρχές Οκτωβρίου από μια επιχείρηση στο Δοξάτο Δράμας και «προσγειώθηκε» στο… σπίτι του 61χρονου που τον είχε κλέψει με τη βοήθεια ενός 52χρονου συνεργού του!

Οι έρευνες των αστυνομικών του τοπικού τμήματος οδήγησαν στα ίχνη των δραστών και το κλεμμένο μηχάνημα βρέθηκε στο σπίτι του 61χρονου, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Οι δυο άνδρες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

*** Δυο σπίτια στην πόλη της Άρτας έβαλε στο μάτι ένας 33χρονος και τρύπωσε διαδοχικά πρώτα στο ένα, από το οποίο άρπαξε 50 ευρώ και ένα κινητό, και μετά στο άλλο όπου έγινε αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια και τράπηκε σε φυγή. Όμως, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθη και τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους. Ο δράστης ανακρίνεται στην Ασφάλεια για τυχόν άλλες παρόμοιες κλοπές και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης