Έδρασαν πάλι οι λαθροϋλοτόμοι στο Αγρίνιο

Έδρασαν πάλι οι λαθροϋλοτόμοι στο Αγρίνιο

Οι αδίστακτοι καταστροφείς του περιβάλλοντας έδρασαν για μια ακόμη φορά στο δασάκι έξω από το χωριό Κυψέλη του δήμου Αγρινίου και κατάφεραν να εξαφανιστούν

Έδρασαν πάλι οι λαθροϋλοτόμοι στο Αγρίνιο
Γνωρίζοντας ότι οι υπάλληλοι του δασαρχείου Αγρινίου στήνουν μπλόκα στα δάση για να τους εντοπίσουν, τα κυκλώματα των λαθροϋλοτόμων έβαλαν στο μάτι τα μικρά δασύλλια τα οποία βάλθηκαν να αποψιλώσουν για να αποκομίσουν κέρδη από την παράνομη ξυλεία!

Οι αδίστακτοι καταστροφείς του περιβάλλοντας έδρασαν για μια ακόμη φορά στο δασάκι έξω από το χωριό Κυψέλη του δήμου Αγρινίου και κατάφεραν να εξαφανιστούν, παρ’ ότι έγιναν αντιληπτοί από τον πρόεδρο και τους κατοίκους της κοινότητας οι οποίοι ειδοποίησαν το Δασαρχείο.

Στο μεταξύ, όμως, οι δράστες είχαν ήδη καταφέρει να σωριάσουν στο έδαφος οκτώ μεγάλης ηλικίας πεύκα, ύψους περίπου 30 μέτρων! Όπως έχουν διαπιστώσει οι υπεύθυνοι της κοινότητας, οι λαθροϋλοτόμοι έχουν τοποθετήσει ακόμη και… περίφραξη σε διάφορα σημεία μέσα στο δασύλλιο που αποτελεί δημόσια έκταση, για να κόβουν ανενόχλητοι τα δέντρα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης