Κατάπιε δυο «αυγά» με 17 γραμμάρια ηρωίνης!

Κατάπιε δυο «αυγά» με 17 γραμμάρια ηρωίνης!

Όσο βρισκόταν στα κρατητήρια, ο 29χρονος Έλληνας άρχισε να κινείται περίεργα κινώντας υποψίες στους αστυνομικούς της Ασφαλείας

Κατάπιε δυο «αυγά» με 17 γραμμάρια ηρωίνης!
Ήξερε ότι επρόκειτο να συλληφθεί για καταδικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν σε βάρος του και φρόντισε να πάρει μαζί του μια αρκετά μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, την οποία… κατάπιε βάζοντας σε κίνδυνο ακόμη και τη ζωή του ένας νεαρός στη Χίο!

Όμως, όσο βρισκόταν στα κρατητήρια, ο 29χρονος Έλληνας άρχισε να κινείται περίεργα κινώντας υποψίες στους αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι κάλεσαν αμέσως συναδέλφους τους της Δίωξης Ναρκωτικών. Ο κρατούμενος τέθηκε υπό επιτήρηση και τελικά… «γέννησε» δύο συσκευασίες σε μέγεθος μικρού αυγού, που περιείχαν συνολικά 17 γραμμάρια ηρωίνης!

Ο νεαρός, που είχε σκοπό να πουλήσει τα ναρκωτικά σε συγκρατουμένους του όταν θα πήγαινε στη φυλακή, συνελήφθη και παραπέμφθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χίου για κατοχή και εισαγωγή ναρκωτικών σε κατάστημα κράτησης.

Κλείσιμο
*** Μικροποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης σε δυο αυτοσχέδιες συσκευασίες είχε στην κατοχή του ένας 26χρονος που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην πόλη της Κω κι έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης