Ροδόπη: Βίος και πολιτεία οι δολοφόνοι του νυχτοφύλακα

Ροδόπη: Βίος και πολιτεία οι δολοφόνοι του νυχτοφύλακα

Το θύμα είχε βρεθεί από συγγενικό του πρόσωπο νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του έξω από την επιχείρηση όπου δούλευε

Ροδόπη: Βίος και πολιτεία οι δολοφόνοι του νυχτοφύλακα
Και οι πέντε κακοποιοί που είχαν δολοφονήσει στις 9 Ιουλίου τον 49χρονο νυχτοφύλακα μιας επιχείρησης οικοδομικών υλικών σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, βρίσκονται πλέον στη φυλακή. Οι τελευταίοι τρεις, που έχουν πλούσιο εγκληματικό παρελθόν, συνελήφθησαν από τους άνδρες της Ασφάλειας Κομοτηνής με εντάλματα σύλληψης που εξέδωσε η ανακρίτρια Ροδόπης.

Το θύμα είχε βρεθεί από συγγενικό του πρόσωπο νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του έξω από την επιχείρηση όπου δούλευε. Οι δολοφόνοι τον είχαν χτυπήσει αλύπητα στο κεφάλι και το σώμα και τον είχαν δέσει χειροπόδαρα με σχοινί, με αποτέλεσμα να βρει το θάνατο αβοήθητος. Στη συνέχεια, έκλεψαν δύο φορτηγά τα οποία γέμισαν με οικοδομικά υλικά και τα εγκατέλειψαν αργότερα σε αγροτική περιοχή της Ξάνθης, αφού μεταφόρτωσαν σε άλλο όχημα τα κλοπιμαία.

Από τις έρευνες, συνελήφθη αρχικά ένας 24χρονος δυο ημέρες μετά τη δολοφονία και ένας 27χρονος στις 31 Ιουλίου, οι οποίοι έχουν ήδη προφυλακιστεί. Τώρα, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν άλλους τρεις συνεργούς τους ηλικίας 32, 29 και 20 χρόνων που και αυτοί κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία. Ο 32χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για απόπειρα ανθρωποκτονίας και διακεκριμένες κλοπές, ο 29χρονος για ληστεία, απόπειρα ληστείας και διακεκριμένες κλοπές και ο 20χρονος για διακεκριμένες κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης