Κατερίνη: Ανήλικος σε σπείρα που διέρρηξε πέντε σπίτια

Κατερίνη: Ανήλικος σε σπείρα που διέρρηξε πέντε σπίτια

Τα ίχνη που άφησαν οδήγησαν στον εντοπισμό τους από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας

Κατερίνη: Ανήλικος σε σπείρα που διέρρηξε πέντε σπίτια
Μέσα σε λίγες ώρες, τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, εισέβαλε σε τρία σπίτια και αποπειράθηκε να κάνει το ίδιο σε άλλα δυο μια τριμελής σπείρα Ελλήνων διαρρηκτών μεταξύ των οποίων και έναν ανήλικο αγόρι ηλικίας 16 χρόνων!

Ο «άγουρος» κακοποιός μαζί με δυο συνεργούς του ηλικίας 19 και 22 χρόνων διέρρηξαν τις εισόδους των τριών σπιτιών και άρπαξαν συνολικά 300 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Στα άλλα δυο σπίτια δεν τα κατάφεραν και τα ίχνη που άφησαν οδήγησαν στον εντοπισμό τους από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

*** Από τα αποτυπώματά του ταυτοποιήθηκε ένας 36χρονος Αλβανός που είχε διαρρήξει ένα καφενείο στην κοινότητα Κρύα των Ιωαννίνων και είχε αρπάξει από μέσα ένα μικρό χρηματικό ποσό, τρεις φορητούς υπολογιστές, ένα κινητό και διάφορα μπουκάλια με αλκοολούχα ποτά! Η κλοπή είχε γίνει στις 9 Ιουλίου και σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης