Συλλήψεις για ηρωίνη και χασισόδεντρα στη Θήβα

Συλλήψεις για ηρωίνη και χασισόδεντρα στη Θήβα

Στο πλαίσιο των αστυνομικών επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών

Συλλήψεις για ηρωίνη και χασισόδεντρα στη Θήβα
Δυο συλλήψεις στο πλαίσιο ερευνών για την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών και της χασισοκαλλιέργειας έκαναν στη Θήβα οι αστυνομικοί της Ασφαλείας σε διαφορετικές περιπτώσεις. Στην πρώτη, συνέλαβαν έναν 37χρονο που είχε μαζί του δυο τσιγαριλίκια ποτισμένα με χασισέλαιο και μισό γραμμάριο ηρωίνης.

Κατά την έρευνα που έκαναν στο σπίτι του 37χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν άλλες τρεις συσκευασίες με ηρωίνη 0,9 του γραμμαρίου, τρεις συσκευασίες με επτά γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και τρία ναρκωτικά χάπια για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή που δεν διέθετε. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Στη δεύτερη περίπτωση, οι άνδρες της Ασφαλείας συνέλαβαν έναν 57χρονο που καλλιεργούσε δυο χασισόδεντρα ύψους 0,50 και 0,80 εκατοστών στον κήπο του σπιτιού του στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας. Σε μια υπόγεια αποθήκη έξω από το σπίτι, βρέθηκαν κρυμμένες και δυο συσκευασίες οι οποίες περιείχαν165 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο 57χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης