Ρόδος: Πλούσια ευρήματα από έφοδο σε καταυλισμό τσιγγάνων

Ρόδος: Πλούσια ευρήματα από έφοδο σε καταυλισμό τσιγγάνων

Οι αστυνομικοί έχουν προσάγει αρκετούς από τους κατοίκους του καταυλισμού, που εξετάζεται αν έχουν σχέση με τις κλοπές

Ρόδος: Πλούσια ευρήματα από έφοδο σε καταυλισμό τσιγγάνων
Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά επτά Ι.Χ. αυτοκίνητα ανασύρθηκαν από τον πυθμένα του λιμανιού που βρίσκεται μπροστά στον καταυλισμό τσιγγάνων στην περιοχή Καρακόνερο της Ρόδου, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Ασφαλείας που οδήγησε στην εξιχνίαση μιας ληστείας από ανήλικο και μιας κλοπής μηχανημάτων!

Τρία από τα αυτοκίνητα είχαν δηλωθεί ως κλεμμένα και κατασχέθηκαν μόλις βγήκαν από το νερό με τη βοήθεια δύτη και γερανοφόρου οχήματος, ενώ ερευνάται η προέλευση των άλλων τεσσάρων που πιθανότατα και αυτά είναι προϊόντα κλοπής. Οι αστυνομικοί έχουν προσάγει αρκετούς από τους κατοίκους του καταυλισμού, που εξετάζεται αν έχουν σχέση με τις κλοπές.

Δικογραφία για ληστεία σχηματίστηκε σε βάρος ενός 14χρονου τσιγγάνου, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μια χρυσή αλυσίδα λαιμού την οποία είχε αρπάξει άγνωστος στις 7 Οκτωβρίου από μια 59χρονη γυναίκα! Με άλλη δικογραφία παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου δυο τσιγγάνοι ηλικίας 19 και 20 χρόνων που είχαν κλέψει πριν από δυο εβδομάδες δέκα μηχανισμούς παροχής μπύρας και μια παγομηχανή και τα πούλησαν στη μάντρα ανακυκλώσιμων υλικών ενός 36χρονου, ο οποίος κατηγορείται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης