Ατελείωτες ουρές στις τράπεζες για τον ΕΝΦΙΑ

Ατελείωτες ουρές στις τράπεζες για τον ΕΝΦΙΑ

Στον Περισσό περίπου 100 πολίτες περίμεναν από τα ξημερώματα μέσα στο τσουχτερό κρύο, προκειμένου να κρατήσουν τη σειρά τους

Ατελείωτες ουρές στις τράπεζες για τον ΕΝΦΙΑ
Το αδιαχώρητο επικρατεί σε πολλά υποκαταστήματα τραπεζών από νωρίς το πρωί καθώς οι πολίτες σπεύδουν για να εισπράξουν από τη μια τις συντάξεις τους και να πληρώσουν από την άλλη για δεύτερο μήνα τη δόση του ΕΝΦΙΑ, η προθεσμία για την καταβολή της οποίας λήγει αύριο.

Σε πολλές περιοχές οι ουρές ξεκίνησαν από τις 5 το πρωί. Στον Περισσό περίπου 100 πολίτες περίμεναν μέσα στο τσουχτερό κρύο, προκειμένου να κρατήσουν τη θέση τους.

Η τρίτη διαδοχική εκκαθάριση του φόρου για την ακίνητη περιουσία που αφορά σε όσους δικαιούνται έκπτωση, είτε γιατί πληρούν τα περιουσιακά και εισοδηματικά κριτήρια, είτε γιατί διέθεταν κενά μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα κατά τη διάρκεια του 2013 αναρτήθηκε από το Taxisnet λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, ενώ η διαδικασία ολοκληρώθηκε το πρωί της Τετάρτης και πλέον τα διορθωμένα εκκαθαριστικά είναι στη διάθεση περίπου 1,457 εκατομμυρίων ιδιοκτητών.

Κλείσιμο
Μέσα στις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου θα ξεκινήσει η διαδικασία διόρθωσης των λαθών που έχουν γίνει κατά την εκκαθάριση του φόρου ακινήτων.

Η προθεσμία για τη διόρθωση των λαθών εκπνέει στο τέλος Νοεμβρίου, ενώ όσοι εξασφαλίσουν -λόγω των διορθώσεων- μείωση φόρου άνω των 300 ευρώ, θα χρειαστεί να προσέλθουν με τα δικαιολογητικά τους στην εφορία για έλεγχο.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης