Ανήλικοι άνοιγαν σπίτια και οχήματα στη Ρόδο

Ανήλικοι άνοιγαν σπίτια και οχήματα στη Ρόδο

Η εξιχνίαση των κλοπών άρχισε όταν συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., λίγη ώρα αφ’ ότου αποπειράθηκαν να τρυπώσουν σε ένα διαμέρισμα αλλά έγιναν αντιληπτοί

Ανήλικοι άνοιγαν σπίτια και οχήματα στη Ρόδο
Ένα ανήλικο τσιγγανόπουλο ήταν ο «αρχηγός» συμμορίας που εμπλέκεται σε τέσσερις διαρρήξεις σπιτιών και οχημάτων οι οποίες έγιναν τις τελευταίες 20 ημέρες στην περιοχή Ροδίνι της Ρόδου. Μέχρι στιγμής έχει ταυτοποιηθεί μόνο ένας από τους τρεις επίσης ανήλικους συνεργούς του.

Η εξιχνίαση των κλοπών άρχισε όταν ο 15χρονος συνεργός του 17χρονου συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., λίγη ώρα αφ’ ότου αποπειράθηκαν να τρυπώσουν σε ένα διαμέρισμα αλλά έγιναν αντιληπτοί. Στην προανάκριση αποκάλυψε στους άνδρες της Ασφαλείας την ταυτότητα του «αρχηγού» του.

Ο 17χρονος προσήχθη για εξέταση και παραδέχτηκε τη συμμετοχή του στην απόπειρα, ενώ παράλληλα αναγνωρίστηκε και ταυτοποιήθηκε για τη συμμετοχή του και σε άλλες κλοπές. Συγκεκριμένα, μαζί με δυο ακόμη άγνωστους συνεργούς του είχε διαρρήξει ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και είχε αρπάξει μια γυναικεία τσάντα με χρήματα και προσωπικά αντικείμενα, ένα σπίτι από το οποίο έκλεψε χρήματα και διάφορα είδη, ενώ εισέβαλε από τη μπαλκονόπορτα που παραβίασε σε ένα διαμέρισμα όπου έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή.

Σε βάρος των δυο ανήλικων και των αγνώστων συνεργών τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και σε βάρος της 35χρονης μητέρας του 15χρονου για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου, η οποία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης