Διαρρήκτης σήκωσε ένα ολόκληρο ψιλικατζίδικο!

Διαρρήκτης σήκωσε ένα ολόκληρο ψιλικατζίδικο!

Ο 32χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών 

Διαρρήκτης σήκωσε ένα ολόκληρο ψιλικατζίδικο!
Κλειστό επί 15 ημέρες ήταν ένα κατάστημα ψιλικών στην Ζάκυνθο για προσωπικούς λόγους του ιδιοκτήτη του κι αυτό έκανε εύκολη τη «δουλειά» για τον 32χρονο διαρρήκτη που εισέβαλε στο εσωτερικό και το… άδειασε εντελώς!

Ο νεαρός δράστης δεν αρκέστηκε στις ηλεκτρονικές συσκευές που άρπαξε, αλλά έκλεψε και πλήθος από προϊόντα, ανεβάζοντας το ύψος της ζημιάς για τον επιχειρηματία στα 8.500 ευρώ! Όμως, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εξιχνίασαν την κλοπή και βρήκαν στην κατοχή του μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Ο 32χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Γέμισαν τις τσέπες και τις τσάντες τους με αθλητικά είδη τρεις τσιγγάνοι που είχαν μπει ως πελάτες σε ένα πολυκατάστημα στο 12ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιωαννίνων – Αθηνών και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Η κλοπή εξιχνιάστηκε μετά από ένα μήνα από τους αστυνομικούς του τμήματος Κατσικά και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο γυναικών ηλικίας 26 και 15 χρόνων και ενός 35χρονου άνδρα.

Κλείσιμο
Την είσοδο ενός ισόγειου σπιτιού στην Ανατολή Ιωαννίνων παραβίασε με διαρρηκτικό εργαλείο ένας 23χρονος Αλβανός το Νοέμβριο του 2012 και άρπαξε από μέσα μία τηλεόραση και δύο μπουφάν. Η κλοπή εξιχνιάστηκε και η σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Τη μοτοσικλέτα που είχε κλαπεί από την πόλη της Κομοτηνής στις 12 Νοεμβρίου του 2013 βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στην κατοχή ενός 22χρονου και την επέστρεψαν στον ιδιοκτήτη της. Ο δράστης δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης