Περιστέρι: Σώθηκε την τελευταία στιγμή από βέβαιο πνιγμό - Τον παρέσυρε ο χείμαρρος

Περιστέρι: Σώθηκε την τελευταία στιγμή από βέβαιο πνιγμό - Τον παρέσυρε ο χείμαρρος

Τι λέει στο protothema.gr ο μαραγκός που δεν πνίγηκε από θαύμα - Τον παρέσυρε χείμαρρος μέσα από το μαγαζί του - Οι γείτονες τον έβλεπαν από τα μπαλκόνια

Περιστέρι: Σώθηκε την τελευταία στιγμή από βέβαιο πνιγμό - Τον παρέσυρε ο χείμαρρος
Συγκλονίζει η ιστορία του Βασίλη Ρούπακα, ο οποίος σώθηκε κυριολεκτικά στο παραπέντε από βέβαιο πνιγμό όταν δύο νεαροί τον είδαν να παρασέρνεται από το χείμαρρο που πέρασε μέσα από το ξυλουργείο την ώρα που εργαζόταν.

Τραυματισμένος σε όλο του το κορμί, ο κ. Βασίλης Ρούπακας διηγείται στο protothema.gr πώς γλύτωσε από βέβαιο θάνατο αφού τα ορμητικά νερά έσπασαν την πίσω μάντρα στην αυλή του μαγαζιού του και ο χείμαρρος τον παρέσυρε μέσα στα ορμητικά του νερά για 300 μέτρα μακριά.

«Ήμουν μέσα στο μαγαζί. Έσπασε η μάντρα πίσω και ήρθανε με φόρα τα νερά. Πέταξαν όλη την τζαμαρία του ξυλουργείου κάτω και ταυτόχρονα πήραν και μένα από μέσα».

Κλείσιμο
Δείχνοντάς τα τραύματα του χεριού του ο άτυχος μαραγκός δήλωσε πως το νερό έφτασε το ύψος των 2,5 μέτρων και μετακίνησε ξυλουργικό μηχάνημα δύο τόνων! «Το νερό μέσα στο μαγαζί ήταν στα 2,50 μέτρα, πήρε όλα τα μηχανήματα κατέβασε την τζαμαρία και εμένα με πέταξε στα 300 μέτρα μακριά».

Σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία του κ. Βασίλη Ρούπακα, όταν τον παρέσυρε με ορμή το νερό, τον γύρισε ανάποδα, πίνοντας και αρκετό ενώ εκείνος την ίδια στιγμή έδινε μάχη για τη ζωή του ακούγοντας μάλιστα από τα μπαλκόνια τους γείτονες να του φωνάζουν να πιαστεί από κάπου για να μην πνιγεί.

«Όπως με έπαιρνε το νερό με δύναμη, από τα μπαλκόνια με βλέπανε ανάποδα μέσα στο νερό και μου φώναζαν. Με έβγαλε ανάποδα και ήπια και νερό. Ευτυχώς με έπιασαν τα δύο παιδιά στην κάτω πολυκατοικία».

Εμφανώς συγκινημένος και ευχαριστώντας τους σωτήρες του, τόνισε πως αν δεν ήταν στο συγκεκριμένο σημείο τα δύο παιδιά ίσως να βρισκόταν και νεκρός... «Αν δεν ήταν οι νεαροί θα χανόμουν. Όπως με έπαιρνε το νερό με δύναμη, φωνάζανε, γιατί με είδαν ανάποδα γυρισμένο. Έπιασε ο ένας νεαρός τον άλλον και σώθηκα» είπε ο κ. Ρούπακας.






























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης