Πέλλα: Ο χασισοκαλλιεργητής είχε και λαθραίο καπνό

Πέλλα: Ο χασισοκαλλιεργητής είχε και λαθραίο καπνό

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών στον οποίο οδηγήθηκε ο δράστης, του άσκησε δίωξη 

Πέλλα: Ο χασισοκαλλιεργητής είχε και λαθραίο καπνό
Μαζί με τα ζαρζαβατικά τα οποία καλλιεργούσε στο χωράφι του σε χωριό της Πέλλας, είχε φυτέψει και δυο χασισόδεντρα ύψους 1,20 και δυο μέτρων ένας 49χρονος αγρότης που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Γιαννιτσών οι οποίοι δέχθηκαν σχετικές πληροφορίες.

Τα δενδρύλλια ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, μαζί με έξι συσκευασίες που βρέθηκαν στο σπίτι του καλλιεργητή και περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους δυο κιλών και 638 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών στον οποίο οδηγήθηκε ο δράστης, του άσκησε δίωξη για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών, αλλά και για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα καθώς στην κατοχή του 49χρονου βρέθηκε και μια συσκευασία με λαθραίο καπνό βάρους 150 γραμμαρίων που εστάλη στο Τελωνείο Σκύδρας για τον καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών.

*** Τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 121 γραμμαρίων είχε στην κατοχή του ένας 31χρονος και άλλη μια με εννέα γραμμάρια κάνναβης είχε η 30χρονη σύντροφός τους που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας σε χωριό της Πέλλας και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας για κατοχή ναρκωτικών.
Κλείσιμο

*** Ο εκπαιδευμένος σκύλος της Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισε τη νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 59 γραμμαρίων, την οποία είχε κρυμμένη στο σπίτι του στην Κομοτηνή ένας 42χρονος που συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης