Με την απειλή μαχαιριών λήστεψαν ηλικιωμένο ζευγάρι

Με την απειλή μαχαιριών λήστεψαν ηλικιωμένο ζευγάρι

Από την έρευνα των ανδρών του αστυνομικού τμήματος Κιάτου προέκυψαν τα στοιχεία ενός 33χρονου Αλβανού - Τα στοιχεία του συνεργού παραμένουν άγνωστα 

Με την απειλή μαχαιριών λήστεψαν ηλικιωμένο ζευγάρι
Εξιχνιάστηκε η ληστεία που είχε γίνει πριν από 16 μήνες στο Μούλκι Κορινθίας, με θύματα ένα ζεύγος ηλικιωμένων και δράστες δυο κακοποιούς οι οποίοι τους ακινητοποίησαν με την απειλή αιχμηρών αντικειμένων και άρπαξαν χρυσαφικά, χρήματα και δύο κινητά.

Από την έρευνα των ανδρών του αστυνομικού τμήματος Κιάτου προέκυψαν τα στοιχεία ενός 33χρονου Αλβανού σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Τα στοιχεία του συνεργού παραμένουν άγνωστα και η έρευνα για την ταυτοποίησή του συνεχίζεται.

Στον εντοπισμό του 33χρονου ένα από τα δυο κλεμμένα κινητά, το οποίο είχε παραδώσει σε έναν 43χρονο ομοεθνή του που εντοπίστηκε μόλις το έθεσε σε λειτουργία και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για να διαπιστωθεί αν το «δίδυμο» είχε διαπράξει και άλλες ληστείες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης