Καρδίτσα: Λίστες με τους πελάτες τους είχαν οι μαστροποί

Καρδίτσα: Λίστες με τους πελάτες τους είχαν οι μαστροποί

Ο τελευταίος «πελάτης» που πλήρωσε 170 ευρώ για «επαφή» με νεαρή αλλοδαπή στο αυτοκίνητό του, ήταν αστυνομικός και τους ξεσκέπασε όλους

Καρδίτσα: Λίστες με τους πελάτες τους είχαν οι μαστροποί
Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι δεκάδες πελάτες ενός καφέ μπαρ στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, καθώς τα ονόματά τους βρίσκονται σε… πελατολόγιο το οποίο βρήκαν οι αστυνομικοί όταν συνέλαβαν για μαστροπεία τους υπευθύνους του καταστήματος!

Το μπαρ ανήκει σε μια 27χρονη Ρωσίδα που δεν εντοπίστηκε και αναζητείται, καθώς εν γνώσει της και με το… αζημίωτο, ο 42χρονος προσωρινά υπεύθυνος και ο 47χρονος υπάλληλος έκλειναν «ροζ» ραντεβού στους ενδιαφερόμενους θαμώνες με την 32χρονη Ουκρανή σερβιτόρας του καταστήματος. Ο τελευταίος «πελάτης», όμως, που πλήρωσε 170 ευρώ για «επαφή» με τη νεαρή αλλοδαπή στο αυτοκίνητό του, ήταν αστυνομικός.

Η κοπέλα συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων, όπως και μία 25χρονη ομοεθνής συνάδελφός της στην έφοδο που ακολούθησε, καθώς δεν είχε άδεια εργασίας και βιβλιάριο υγείας. Οι δυο εργαζόμενοι συνελήφθησαν για μαστροπεία και παράβαση του νόμου περί όπλων καθώς στο καφέ μπαρ, εκτός από τις χειρόγραφες σημειώσεις με ονόματα και χρηματικά ποσά, κατασχέθηκαν 1.140 ευρώ, ένας ηλεκτρικός εκκενωτής (tazer) και ένα φυσίγγιο πυροβόλου όπλου.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης