Νεαρός έπεσε θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού στην Πάτρα

Νεαρός έπεσε θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού στην Πάτρα

Στόχος των δραστών ήταν το τσαντάκι του θύματος, που  περιείχε όλα κι όλα 70 ευρώ, ένα κινητό και διάφορα προσωπικά έγγραφα

Νεαρός έπεσε θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού στην Πάτρα
Στόχος μιας συμμορίας κακοποιών που τον περικύκλωσαν με τις μοτοσικλέτες τους και τον ξυλοκόπησαν έπεσε ένας 31χρονος ενώ περπατούσε σε έναν δρόμο στην Πάτρα. Στόχος των δραστών ήταν το τσαντάκι του θύματος, που  περιείχε όλα κι όλα 70 ευρώ, ένα κινητό και διάφορα προσωπικά έγγραφα.

Οι εποχούμενοι ληστές τράπηκαν σε φυγή με τις μηχανές, αλλά μετά από αναζητήσεις συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας δύο 22χρονοι και ένας 20χρονος. Στο σπίτι του ενός από τους 22χρονους, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τη μοτοσικλέτα του, ενώ βρήκαν ακόμη 49 φυσίγγια πυροβόλου όπλου, ένα σουγιά και ένα μαχαίρι μήκους 33 εκατοστών.

Οι άλλοι δύο 21χρονοι συνεργοί τους τα στοιχεία των οποίων είναι γνωστά στις αρχές, δεν εντοπίστηκαν και αναζητούνται. Όπως και οι τρεις συλληφθέντες, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, κατηγορούνται για ληστεία κατά συναυτουργία ενώ ο 22χρονος διώκεται και για παράνομη οπλοκατοχή.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης